ženský orgazmus

Príspevok v téme: ženský orgazmus
divotvorna

Pekný deň prajem. Už sa toho veľa popísalo o spôsobe a množstve dosiahnutia vrcholu u ženy počas jedného milovania a určité názory žien, alebo aj odborníkov ma dosť šokovali a som z nich mierne frustrovaná. Jednoducho začínam vidieť problém v tom, že počas sexu dosahujem orgazmus len 1x a to len klitoriálny a celkom mi to stačí. Zatiaľ čo iné ženy sa oháňajú mnohoorgazmickým sexovaním a že je u nich bežné to žažívať aj 6-8x za sebou. To ja si potom pripadám ako totálne neskúsená a frigindá žena (mám 36 rokov), lebo asi to potom nie je u mňa v poriadku. Prosím vyjadrite sa všetky ženy, kroté to poznáte s takouto intenzitou a množstvom a čo vám pri tom pomáha a tiež tie, ktoré patria do mojej skupiny, čiže stačí im to 1x. Ďakujem, veľmi mi pomôžu Vaše názory.

lala999999

tiež čitam dosť o tom, že ženy dosahuju 4 vaginálne orgazmy a ja sa len čudujem.. trochu im aj závidim ale čo už. Ja tiež počas sexu dosahujem jeden MAX dva orgamazmy a to tiež len klitolárny. Som rada, že aspon to..ved niektooré ženy nemaju nič..

AdamKrt

Stacila. Avsak zalezi, kolko je tam toho horcika. Ak je tam 250mg a viac, tak je to v pohode. Osobne radsej kupujem priamo jednotlive vitaminy ako kombinaciu. Alebo ked uz, tak dvojkombinaciu. Lebo vacsinou to davkovanie niecoho tam byva poslabsie.

Naviac vapnik by som tabletovy osobne radsej nebral. Robia sa z neho dost oblickove kamene. Znamy si to tak doplnal a po par mesiacoch musel na pohotovost, co mu bolo zle a ajhla kamene. Predtym ziaden problem nemal. Mak ma obrovske mnozstvo vapnika a je vo forme zlucenin, ktore su pre telo prirodzene a netvoria sa z toho kamene. Staci pomliet mak a dene si davat par polievkoych lyzic. Pre chut mozno ochuti niecim ako citronova kora, ci susene hrozienka, alebo zajedat jablkom...

divotvorna

Nestačila by trojkombinácia vápnik-horčík-zinok s becomplexom, či piridoxinom, v ktorom je tuším tiež B6 ?
Vďaka, vyskúšam to, asi to ozaj potrebujem. Potom dám vedieť, či zabralo :o)

AdamKrt

Inak dobre pre nervy, uvolnenie i celkovo pre organizmus je napr. horcik. Mozes skusit uzivat cca 250mg denne. Pripadne dostat kupit este 300, ci 350mg. Napr. Magnex 350mg + B6 je vyborny Finsky horcik.
www.vitabalans.com

Staci 1x denne. Kombinacia s B6 je este lepsia pre vstrebavanie. B6 je tiez dobre pri strese. Takze idealna kombinacia na to, aby telo+mysel bola v pohode...

divotvorna

Adam máš pravdu, ja som vlastne mala vždy problém so sústredením sa ale toto jediné ma nenapadlo, že to môže mať zlý vplyv aj na sex, hm, tak to si musím dať liečiť hlavu :o).
Akonim, ďakujem aspoň viem, že v tom nie som sama. Ty vieš aké to je, aj keď to mávaš častejšie klitoriálne. Ale jedno ma teraz napadlo. Načo riešiť ako to je? Dôležité je, žo to vôbec máme a svet predsa na tom nestojí :o). Niekto by možno povedal "mať tak vaše problémy " !

akinom007

ja castejsie dosiahnem klitoralny orgazmus, ktory ma uspokoji na tolko ze uz vaginalny ani nepotrebujem a nemusim sexovat aj niekolko dni ked ho dosiahnem, jednoducho uspokoji ma na dlhsie...pocit je to uzasny, ale trva dlhsie kym sa k nemu dopracujem. Vaginalny ten nedosiahnem vzdy ale niekedy sa podari aj viac za sebou, napr 2-3 ale nie vzdy, niekedy ani jeden

AdamKrt

divotvorna:

ale to vobec neni o sprostejsom, ci mudrejsom, ale o SUSTREDENI sa. Tak ako sa vie niekto sustredit pri uceni a uci sa dobre a ineho vsetko rozptyluje a nevie sa poriadne sustredit na jednu vec.

divotvorna

Neberiem antiku. Citujem "moc premýšlania niekedy škodí". Úprimne potom závidím ženám, ktoré si vedia povedať, tak a teraz vypínam a myslím len na sex. Možno by mi prospelo keby som bola sprostejšia. Ale úplne s Tebou súhlasím, že sa to všetko končí a aj začína v hlave, len vedieť s tým narábať. Do kelu, prečo to zrazu vidím ako niečo zložité? :o(((

AdamKrt

Mimochodom, aku mate anikoncepciu ?

Ak napr. pouzivate hormonalnu, ta moze ovplyvnovat napr. prezitok, ci chut na sex niekedy negativne....

AdamKrt

Nezabudaj - orgazmus zacina i konci v hlave. Vsetko ostatne su len pomocky, ktore prispeju k lepsej stimulacii podnetov, ktore su prijemne. Pokial nebudes uvolnena, tazko sa Ti bude dostahovat.

Osobne, ked sa nesustredim, tiez tazko dosiahnem orgazmus. Ked sa sustredim iba na tie pekne pocity, dosiahnem ho rychlo. Ale necakam, kedy uz bude, len sa sustredujem na to krasne...

Pokial si budes v hlave premietat, ze treba vysypat smeti, vymalovat, urobit nakup, prosto nesustredit sa na to a vnimat iba to, bude to tazke. Moc premyslania niekedy skodi... :)