Ryby - zdravé recepty...

janab

Pangamus je sladkovodná ryba a veľmi jemná, takže možno len jemne orestovať na zelenine a okoreniť.

Ja si robievam filety z tresovitých rýb a to tak, že na hlbšiu panvicu dám trochu masla (nie margarín, čisté maslo) a filety osolím, okorením, paprika a kmín , ked ich otočím, tak tam vsypem mrazenú zeleninu a celé do dodusím, kým zelenina nezmäkne, pridám trochu vody ak treba..k tomuto si môžeš dať krajec tmavého celozrného chleba..diétne jedlo a zdravé.

Veľmi dobrý je aj pstruh na masle, dáš ho na pekáč na kúsok masla, okoreníš a opečieš z oboch strán. K tomu si môžeš urobiť ľuvovoľnú zeleninu (napr.karfiol, brokolicu, čínsku kapustu..), môžeš ho podliať aj troškou vína.