Strach z prvého sexu, a to mam 19 r.

Príspevok v téme: Strach z prvého sexu, a to mam 19 r.
lucia989

O dva mesiace , na Silvestra sa plánujeme spolu prvý krát milovať. Sme spolu od augusta a bude to moj prvý sex. Mám trochu obavy, ale nie z toho či to je ten správny človek( pretože viem , že je ) alebo z bolesti ... Ale skor sa hanbím vyzliecť pred priatelom . Nie som žiadna modelka 172/63 prsia nič moc..... A navyše ma trápi to že TAM dole to mám myslím o dosť vacsie ako by som chcela... Na nete som si našla obrázky a tam boli k tomu rozne komentáre a 90% bolo typu fuj to je humus, a ze toto keby zbdadá u svojej priatelky tak ....
Proste ja sa fakt hanbím :/ ! Ako to mám prekonať ? Dakujem za seriozne odpovede....

radanadzlato

chceš, aby to bolo jedinečné? tak si to naplánuj jedinečne - s jediným človekom, po ktorom už iný nasledovať nebude.
tak si dobre premysli a vyber.
nech je to človek pekný charakterom, čestný, verný, milujúci, ktorého slová a činy sú hodné skutočného muža.
nech je to muž, ktorého budeš obdivovať, a ktorého budú obdivovať aj vaše spoločné deti.
to je návod na šťastný život bez zahanbujúcich spomienok

brrr

vacsinou poprvykrat to vyjde malokedy podla predstav a nedopadne to dobre a tak ako to clovek si predstavoval. Treba si dobre rozmysliet s kym to clovek urobi na prvykrat. Lebo prvykrat je len raz viac uz nebude. Prvykrat sa vryje do pamati. Takze ist s clovekom ktory skutocne stoji zato.

sabinQQa

Ahoooj prvý sex je to najkrajšie čo môžeš zažiť musíš to precítiť lebo vtedy prekonas aj to nemožné:-) milovanie s milujúcou osobou je neopisatelne lebo take niečo musis zažiť to len začiatky sú také hamblivostne lebo sa musíte navzájom spoznávať aj čo sa týka v sexe lebo vstah sa viaže aj nato že sa maľujete a aj si to dokazujete navzájom a ak ti môžem poradiť ak si panna daj svoj dar len niekomu kto zato stojí a zaslúži si tooooo držím palceeee:-)

Lia*

Nemas sa coho bat :)

Je to uzasny a krasny pocit, byt s niekym koho milujes :)
Chcela by som si to zopakovat moje prvykrat :)

Drzim prsty, nech je to take krasne ako to moje ;:)

niekto

boliet ta to moze a nemusi
hlavne sa musis uvolnit nestresovat mysliet len na to prijemne

doporucujem dlhu predohru

na to ze sa hambis pomoze iba jedna vec musis si zvyknut nechodte hned z 0 na 100
mozte sa aj mesiac spolu postupne spoznavat dotykat sa jeden druho pozerat sa a teda aj prestat sa hambit :)

lucia989

extaci dakujem snád to bude ok ... A naozaj ta nic nebolelo ? Lebo ako .. Niektoru to boli niektoru nie.. Aky to je pocit?

Dfg

To ked chalan vydrzal stebou bez sexu znamena ze nieje stebou koli sexu, ale ze ta ma rad. A ked ta ma rad tak sa mu aj pacis to je chemia. A teraz nemyslim chemia medzi vami, ta sice tiez, ale chemicke pochody vo vasich telach. Takze jedine na co si mozes dat pozor je hygiena.

Extacy87

Mysliš si že to bude riešit ked ta má rád ? Ty snad by si povedala fuj alebo niečo take kebyže má napr. velky/maly penis,kebyže má jeden semenik o niečo vačší než ten druhy,alebo by nebol vysoky a štihli ako atlet ?

Ja mám 170cm/65kg žiadny chalan si nestažoval na boky,ani mi nešiel do nohavičiek s lupou,no a ta bolest,nemosíš sa báť že by si pritom zomrela,ja som necitila prvy raz vobec nič bolestive,všetko bolo len prijemne :))