Ako sa mam zbaviť gelovych nechtov

kajuš_1107

dá sa to vpohode zvládnuť aj pilníkom a menšou pomockou ktorou nechty budeme pomaly nadvihovať a postupne sa budu odliepať,ale veľmi pomože aj keď si ich najskor zoštikáme štikátkom lebo budu kratšie a gél nebude taký pevný...samozrejme musia byť aspoň kúsok odrastené .. dá sa to zvládnuť zhruba za polhodinu a bezbolestne len treba mať trpezlivosť .. nechty je fajn potom nastrieť nejakým krémom pretože sa zmechčia a nebudú až tak poškodené..

M 25

konce som si odštikla štikátkom a zvyšok som odlúpila.. to nebolo až také bolestivé .. a tam, kde gel ešte silno držal, som ihlou popod dostala vzduch a odlúpila.. išlo to celkom lahko .. ale už boli aj doosť odrastené ..

v inom prípade by som šla k nechtárke..

junhfrenfnfd

ja som ich odstránila tak ze som ich chvilu mala v ustach a zubami stisla a jednoducho odpadol... je to dost bolestivééé :((((((((((

veronika1211

ja mam praveze opacny problem. dala som si nechty, som spokojna, len ako mi odrastaju tak sa mi gel odspodu zacina zosupavat.

nihi :)

ak si to obrusis pomalicky s dobrym ale nie moc drsnym pilnikom, tak sa ti urcite neznicia nechty, len treba trpezlivost.

cica333

babe_girl-ja som ich ostrihala klieštikmi a zapilnikovala sklenenym pilnikom ,,neboj tak si ich nepoškodiš a lepšie ked ti takto vyrastu.

babe_girl

s tym odlakovačom som to skušala a nešlo to mam to ostrihat nepokazim si tim ten necht nejak ?? lebo tie nechty ma dost bolia bolo to kvoli stužkovej na jeden den a už mam toho uplne dost

cica333

babe_girl-ja som tiež olutovala že som si ich dala urobit,ale bolo to na moju svdbu,tak som si dala,ale ťažko sa davaju dole,jeden som si zlupla,ale aj s niekolkymi vrstvami svojho nechtu,a potom sa mi štiepil,tak to nerob,,,ostatne som si zastrihla na nejake 2cm asi a oni postupne bud vyrastu,alebo sa nalupne a pojde potom dole,alen na silu to nerob,doničiš si svoje