Holenie.

Príspevok v téme: Holenie.
Qwido009

Ohladne holenia u chlapov by ma zaujmalo,jaké máte názory,skusenosti a rady na holenie na intívních miestach.
Chcem sa hlavne spítať či sa dá oholiť na intivních miestach iba zo žiletkov. Hlavne na vajciach? Lebo som tu čítal ale neviem neviem či by som si na to trufol. Ked si vezmete ze neni tam boh vie aka hrubá koža. Daka rada čim sa to dá ešte oholit a či to vlastne ide aj žiletkov. Dakujem za odpovede a rady.

Qwido009

a te jednorazové holiace strojceky sa gde daju zohlant? Napr. Tesco, drogeri alebo gde ? Ak sa mozem spitat a kolko cca stoji ?

sadsddaq

Gule si v pohode oholis aj so ziletkou,ale musis byt 100% sustredeny ,inac smyk a mas problem . Proste musis natiahnut tu kozu na rovinu a prejdes jemne viackrat v smere,ak si netrufas v protismere,nevadi.Je to dobry pocit ked sa tam oholis,najprv to bude neprijemne a svrbiet,ale ako zacnes trocha zarastat,tak si uzi tu slobodu.

AdamKrt

Da, ale miesto ziletky pouzivam jednorazove holiace strojceky. Holiaci strojcek so ziletkou som sice neskusal, ale par krat som ho mal v rukach a zdal sa mi skor nachylnejsi k urazu, ako tie jednorazove strojceky, co maju lamelky na natahovanie koze, urcity vhodny sklon, ci zvlhcovaci pasik...