nechcene oplodnenie

Aja02

fgf: Keď sa to dieťa narodí, nemusíš priznať otcovstvo, no ona môže podať návrh na určenie otcovstva. Ak sa testami DNA preukáže, že si otec, budeš musieť platiť každý mesiac výživné+ budeš musieť doplatiť výživné aj za mesiace, ktoré si neplatil a + ti súd zrejme (z najväčšou pravdepodobnosťou)dá preplatiť ešte aj súdne trovy, právne zastúpenie a všetky výdaje okolo toho. A aby som nezabudla, tvoja priateľka má právo dať si preplatiť výbavičku pre dieťa a ostatné veci, ktoré sú s tým spojené. Preplatiť si to môže dať len v tom prípade, ak má odložené bloky. Výživné musíš platiť až dovtedy, kým dieťa nie je schopné živiť sa samo, čiže ak pôjde študovať na VŠ, tak si povinný posielať výživné až do ukončenia štúdia.

jajka001_

fgf ty musis byt hrozne vyhodna partia ked nejaka chce mat s tebou tak strasne dieťa :)) minimalne jak Boris Kollar

Inner

fgf,

nechapem, co riesis ine zeny, tych tvojich desat percent. To predsa nie je tvoj pripad. ty sa teraz staraj o svoje dieta, to by ta malo trapit vacsmi. Je mi luto tej baby...

Inner

za dieta je vyzivne zvlast. V tom paragrafe, co som skopirovala sa hovori este o case, kedy dieta nie je este narodene.

fgf

Ze naco s takymi spim, to je vtip? Keby muzi vedeli, ktora zena chysta pascu, tak im asi tie pasce nevyjdu. Staci ze biologicke hodiny v zene zacnu tikat a moralne zabrany sa stracaju, hlavnym cielom sa stane uvaznenie chudaka buduceho manzela. Ale co uz, ludia su zvierata, a u vacsiny populacie pudy nakoniec vzdy zvitazia nad rozumom.