poradte mi prosim s dietou:-(

Príspevok v téme: poradte mi prosim s dietou:-(
shinji

Ahoj.Takze ja potrebujem poradit riadim sa stravovanim podla KJ pocitam ich aby som vosla do 7000KJ na den niekedy aj viac:-).Dodrziavam to tyzden a snazim sa jest pravidelne schudla som asi 1cm ale kg ziadne.No a moj prolem je ze chodim spavat o 1.hod v noci mozem sa v takom pripade najest o tej 22.00 aby som nebola hladna a vpodstate by som aj dodrzala pravidlo 5tich jedal denne????Mozem alebo nie?

kilecko

no to je pravda:D ja bez sladkeho veru dlho nevydrzim:P tak tak to riesim, dam si sladke hoc aj kazdy den ale malinko, cez den to vybeham, neskoro vecer uz nejem a moj problem je viac pit ale snazim sa...snad to vyjde:)

MetallicA

neni zač:) hej to je lepšie, a kľudne si daj aj sladké ked máš chuť a ja si dám a čo no to nevydržíš na veky bez:D

MetallicA

kilecko podľa mňa je lepšie menších 5 stráv trošku skôr ako každé 4 hodiny podľa mňa neviem mne tie 4 hodiny bolo dlho a hladná som bola a tieto malé porcie mi pasujú viac:)

kilecko

ja sa potrebujem spytat...niekde citam ze je spravne okrem ineho jest kazde 4 hodiny, a niekde ze casto ale v malych davkach...tak ktore je spravne???

majka__

a inak... kebyze ja idem tak neskoro spat, tak by som zrejme len zjedla ovocie. niektori tvrdia, ze ovocie sa nema jest tak neskoro vecer, lebo obsahuje dost cukru, ale na druhej strane vzdy lepsie, nez sa opraskat chlebom so slaninou... nemyslite?

majka__

obdivujem ta, ze si dokazes pocitat tie kJ. ja som to raz urobila a uz som viac nemohla... :o) totiz nebavilo ma stale pocitat kJ. radsej sa drzim len mojeho pravidla, ktore je, ze na desiatu a olovrant zjem ovocie, popripade nejaku zeleninu. ranajky mam vselijake - podla toho, na co mam chut (bud len jogurt s ovsenymi vlockami alebo ked mam chut na celozrnny rozok s natierkou a paradajkou, tak si ho dam). na obed jem vselico... (cestoviny, masko...) a veceru na co mam chut (bud trosku toho, co bolo na obed, alebo nieco lahsie). ono kJ nepocitam vobec, ale vidim aj na cm, ze som schudla aj na vahe... ale plavam kazdy den samozrejme.