Krv na papieri po stolici

Príspevok v téme: Krv na papieri po stolici
misheliiiiik

prvý krát som si našla dosť velký flak krvi na papieri po stolici, asi 2 x 3 cm, asi pred týždňom. Zlakla som sa, ďalších možno 4, 5 krát som tam zasa nič nemala, potom zasa menší flak krvi na papieri, potom zase nič, a potom zase ešte menší flak, a takto to ide asi týždeň. Čakala som ći to prestane. Ale nieekdy sa mi tam tá krv objaví niekedy nie. Nechápem čo to je, no v stolici som krv nevidela. Máte s tým niekto skúsenosti???

koala24

nemaj strach pravdepodobne to budu vnutorne hemeroidy,ale aj tak musis is na vysetrenie aby sa vylucilo nieco vaznejsie.Ja som mala presne to iste ale mne sa spustila krv samovolne bez stolice ale to som sedela 13 hodin na zadku tak asi preto hrozne som sa zlakla tak ma lekarka poslala na chirurgiu na vysetrenie zo zlatou zilou.je to rychle a bezbolestne vysetrenie tak ti zistia ci mas alebo nemas zlatu zilu,ak mas tak ti povedia co mas robit ak ti ich nezistia tak ta poslu este na ine vysetrenia ale nemaj obavy pravdepodobne je to ono.!Mala som rovnake priznaky tiez raz bola krv potom nebola a pod.tak vela stastia a bez za tym lekarom!

misheliiiiik

no mala som , ale nie vždy keď som tam mala tú krv.. tak neviem..len ma to vydesilo som si povedala že nejaký čas, asi týždeň, počkam či to prejde. tak uvidím

izabela ova

A mala si tvrdu stolicu? Pretoze to by mohlo byt s toho. Mala by si asi ist k lekarovi, moze to byt aj zlata zila, alebo nieco vazne.