Pupak s dierkou - bradavica?

Príspevok v téme: Pupak s dierkou - bradavica?
slavkad

Ahoj.
Mam uz niekolko mesiacov pri nose vyrastok, ktory ma dierku. Myslela som si, ze je to obycajny pupak- vytlacim a je to.
Vytlacit nie je co, zoskrabnutie nepomohlo.
Uz s nim nic nerobim, len pozorujem a natieram propolisom, ale stale je tam a stale vacsi.
Obcas je tam namiesto dierky akoby chrasticka.
Vie niekto co to je a ako sa toho zbavit?
Vdaka

slavkad

Len tak pre info (hlavne pre ivanu45):
U koznej som bola (davno), co je to nepovedala, prilozila mi na to obrovsku tycinku s tekutym dusikom, ktory zasiahol 0.5 cm pod a tuto "bradavicu" vobec. Tak som sa nastvala a potrela som si to starsim roztokom, ktory mi ostal na inu bradavicu (alebo co to vlastne bolo). A tato zmizla a od vtedy sa neobjavila.
A to nebolo prvy krat, co ma nejaka kozna sklamala. Takze preto pisem sem skor ako zabijem cas u doktora.

kozicka01

Podla mna to bude bradavica, podla toho ako to popisujes mam nieco podobne na nohe a kozna povedala, ze to je bradavica.

smajliQa

slavkad.. chces mi povedat, ze za posledneho pol roka si nemala ani chvilku casu na to, aby si zasla koznej?? viem pochopit ked ma niekto nabity cely tyzden, pripadne mesiac..... ale cely pol rok?? a ked sa ti nechce vysedavat u koznej, tak preco sa neobjednas na urcitu hodinu? sice ta to vide 10 euro, ale objedna ta hned rano na pol osmu alebo co, a za desat minut si vybavena a ziadny zabity den...

slavkad

Ale ved citajte, ze si s tym nic nerobim, len pozorujem. Zoskrabla som to asi dva krat a to tak pred pol rokom naposledy.

smajliQa

ved to moze byt obycajne znamienko alebo sosovicka, a ty si to odskrabujes stale. ved z toho mozes mat rakovinu ked to budes odskrabavat.... nechaj to chvilu tak, uvidis.... hlavne si to neskrab trubka!!!!

slavkad

Keby zbehni naozaj znamenalo zbehni. Ale to je minimalne pol dna zabiteho. A uz chodim po doktoroch s vaznejsimi problemami :-(
Nevie niekto co to je? Dodam ze to ma farbu pleti.

jahodka123

tak to teda neviem, čo môže byť, ale hlavne to pre boha neodškrabuj !! zbehni kožnej, tá tvoj problém vyrieši