lubime sa ale som vyssia

Príspevok v téme: lubime sa ale som vyssia
lea5

no zdravim...je to divne, este som sa s tym nestretla... proste s jednycm chalanom som si zacala v zahranici lenze je nizsi odomna.v nemecku boli na tento "par" luda zvyknuty ale tu teraz na slovensku je to ine..ja a aj moj priatel mame z toho taky divny pocit, ze ludia sa na nas budu pozerat ako na dilinov.je iba kusok nizsi ale aj tak...rada by som vedela ako by ste sa vy pozerali na takyto par alebo hlavne ci sa niekto z vas ocita v takomto partnerstve alebo niekoho takeho poznate... prosim vas, rodicov neratajte :D

efe

moja kamoška je vyššia od svojho manžela o pol hlavy a v pohode nosí opätky, k tomu je ešte aj prsnatá a je vidieť, že je mohutnejšia ako jej muž. Minulý týždeň oslávili 10 výročie sobáša. Poznám ešte min 3 také ďalšie páry a nikto ich nerieši. Keď chlap od ženy vyšší ešte nikomu šťastný vzťah nezaručilo.

uhlie

Ja by som sa na Vas dival ako na dilinov tiez, ale nie z toho dovodu, ze on je nizsi, ale z toho dovodu, ze to riesite.

Michala11111

môj priatel je odo mna vyšší asi o 3cm no ked si dám opätky vždy som vyššia ja. Nepoviem, že by som neuvítala, keby má o pár cm viac, ale aby som sa tým trápila???
To je taká hlúposť a nikto na nás nepozerá ved je plno párov kde je baba vyššia...

soffa

mam sesterku ktora je o hlavu vysia ako jej priatel a to bez podpetkov.su spolu 8 rokov a funguju normalne.nikto z rodiny ani priatelov,to neberie tragicky a uz vobec z toho nerobime tragediu.ani jej ani priatelovi to nevadi,tak preco by malo inym!hlavne ze si spolu rozumeju a lubia sa.maj ludi na haku,zi si svoj zivot ,nech ta netrapia hlupe reci "hlupych ludi"!!

anjelik9

a to akože ked sa tu stretneš so samými negatívnymi reakciami tak sa s ním rozídeš či čo? šak keď sa lúbite tak neriešte take somariny

lochness

pravdupovediac tie 'dve hlavy' som hodila len ako priklad len tak z brucha :)) ale stojim si za svojim, pre mna by to nebola ziadna tragedia keby bol aj vyrazne nizsi, proste to pre mna nie je dolezite.. mozno pre niekoho je, neviem, je to kazdeho vec, ale isto by som neodporucala to zahrnat do uvah o tom ci sa pustit do vztahu alebo nie :) mam kamosku co meria cca 180 cm a ma priatela co ma nejakych 160 - na zaciatku sa bala ze co na to ludia ked pojdu po ulici a teraz je stastna ako blcha s nim a na nejake pohlady okolia moze zvysoka kaslat :)

Dante155

Ahoj neviem či ti dajako pomožem ale ja som mal partnerku odo mna vyššiu takych 5 cm ale ked mala podpätky tak som bol o dosť nižši hlavne na plesoch. Ako zo začiatku ju to štvalo hlavne kvoli mne aj mna kedže som bol na plesoch taky prcek oproti nej. ludia sa mi tiež ako posmievali bolo im to smiešne kedže holka bola odo mna vyššia aj ked len o kusok ale časom to prešlo po mesiaci tušim ludia si na to zvyknu neni na tom nič...pokial ho lubiš nič ti v tom nebrani :)

huhurica

lochness,
raz som tu na fore citala prispevok od jednej baby k podobnej teme,ze by jej to nevadilo,laska nie je o fyzickej krase,ale jej frajer bol od nej vyssi o 30cm :D tak tej sa lahko hovori.ja som mala tiez kamaratov o hlavu nizsich,ale s nizsim som este nechodila,tak neviem posudit.jasne,ja si nemyslim,ze je to problem,ale o 2 hlavy,vies si to predstavit?ale nehovorim,ze nie,mozno hej.podla mna ale treba zazit,potom hovorit.

a co sa tyka lei5,par cm by nemal byt problem,neviem kolko je to par,ale ked ti to doteraz nevadilo,tak si myslim,ze V COM JE VLASTNE PROBLEM?!co si ludia pomyslia?nech si myslia,co chcu,ty mozes byt stastna.maximalne si mozu pomysliet,ze DOKELU,TEN CHLAP MUSI BYT UZASNY CLOVEK,KED TEJ BABE NEVADI,ZE JE NIZSI,TO JE JEDNODUCHO LASKA!neviem,ako to povedat,nezazila som,ale viem co to je mat rada nizsieho cloveka:D VELA STASTIA a nemysli na to,co si kto pomysli!!!

lochness

je to blbost, ani keby som bola o dve hlavy vyssia tak by mi to nevadilo ak by som ho naozaj lubila... poznam viacero parov kde je zena vyssia a vsetkym to klape... vyzor ani ziadne ine fyzicke ne/dokonalosti nie su pre mna dovodom na rozhchod ani na pochybnosti alebo trapenie vo vztahu... a dufam ze nebudu ani pre inych, nestoji to za to :)