Po namahe je mi zle od zaludka

hood470

Dobrý večer ja mám podobný problém tiež som hraval futbal ale spočiatku mi nebývalo zle až teraz ked som začal znovu hrať po 3 rokoch mi býva zle po treningu ale ked si dam mlieko tak sa mi ulavý čo to môže byť Ďakujem za pomoc

smajka

Ahoj. Skús si dať vyšetriť krv či nemáš zvýšený bilirubín. V takom prípade sa to vraj nemá preháňať so športom alebo s námahou. Ja ho mám dlhodobo zvýšený a mám stavy keď mi príde zle od žalúdka, zaleje ma pot a hrozne zoslabnem. Vtedy si musím sadnúť a dačo zjesť. Stáva sa mi to napr. vtedy keď toho mám viacej a sa napr. nenajem.

alzbeta503

no jasne, brala som vyzivove dolpnky kde bol vysoky podiel zeleza, jedla som ovsene vlocky a hrozienka ci cviklu adala som sa dokopy :)

JessieJ

neal by si pred tym jest, mne tiez byva súatne ked sa napijem vela vody alebo sa najem a potom si hned na to idem dat brusaky, moze to byt kvoli tomu podla mna

alzbeta503

hmm zaujimave..no ak sa ti toci hlava, tak to moze byt od unavy ci hladu alebo pijes malo tekutin..ak ani jedno z toho, tak pravdepodobne mas iny problem na ktory musis prist ty alebo za pomoci doktora :) napriklad ja som mala anemiu, znizenu hladinu zeleza v krvi, a mne bolo na odpadnutie vzdy po nejakej aktivite..to moze byt hocico chapes..chod si dat spravit nejake vysetrenie alebo s aporad s doktorom :)