Podozrenie na mimomaternic. tehot.

Príspevok v téme: Podozrenie na mimomaternic. tehot.
tiny

chcem sa spýtať tých, čo majú skúsenosti s prvými týždňami tehotenstva - bolí ma podbrušie, bolesť sa neviaže na jedno miesto prirovanla by som to ku menštr.bolestiam. Menštr. som mala dostať tento pondelok kde boli prítomné bolesti ale dnes je už 3 deň a bolesti mám stále, je to akoby obrovský tlak na brucho, ktorý sa strieda s intenzívnymi bolesťami či cez deň alebo v noci všetko bez prítomného krvácania. Doktor ma postrašio mimomaternic. tehu - tak sa mám na pozore, ale predsa sa chcem spýtať či u niektorých pertrvávali takéto bolesti, alebo ste absolutne nič nepociťovali. (samozrejme viem že bolesť súvisí s hormon. zmenami ako aj so zmenami maternice a pod. ale tie by mali byť mierne a nie intenzívne počas celého dňa aj noci)

tiny

Urobil mi ultrazvuk stým že podľa maternice jasne vidieť že som tehotná, avšak pretože je to skoro plod nie je vidno a kôli tým bolestiam mi povedal o tom mimomat. tehu.

jajka 65

Ahoj, ked pises ze doktor ra postrasil s mimomat.tehot. preco ti nespravil UZV? a nepozrel ta?
Jaa som bola tehotna zial som potratila v druhom mesiaci a v case ked som zacala krvacat som mala jedine bolesti v podbrusku podobne menstruacnym, inak pocas celych tyzdnov co som bola tehotna som ziadne bolesti nepocitovala... teraz cakam kedy mi pride prva menstruacia po kyretazi...
mala by si ist co najskor k lekarovi, nech ti odoberu krv a urobia potrebne vysetrenia co s tym... Drzim palceky

Najčítanejšie články