Holenie nôh (blond chlpy)

Príspevok v téme: Holenie nôh (blond chlpy)
Noahína

Mám 13, skoro 14 a skoro blonďaté chlpy na nohách. Nie sú veľmi vidno z diaľky. Ale keď mi na nohy nesvieti priame svetlo a človek sedí vedľa mňa, tak si ich zaručene podľa mňa všimne. Moja mama si myslí, že ja si ich holiť nepotrebujem, že si to s tým len zhorším, ale ja nechcem chodiť cez leto chlpatá.
---
Čo si o tom myslíte?

xy:)

neviem si predstavit zensku s neoholenymi nohami, aj ked ma blond chlpy.. proste hladke nohy su hladke nohy. a ci sa zacne niekto holit v 13 alebo 17tich, je to jedno.

Noahína

Stále, ale nechápem aký je rozdiel medzi tým keď si ich začnem holiť v 13 a 17 dajme tomu. Bude v tom nejaký rozdiel?

User_37597

whee.ee
mam ti poslat fotku mojich noh a mojich noh o mesiac po holeni zo ziletkou?:D
dost som sa ucila o tejto teme v skole takze viem :)

whee.ee

No ja by som sa neoholená cítila teda nekomfortne, aj keď je pravda, že som tmavovláska, a tým pádom mám aj tmavé chĺpky.. No ale lesklé oholené nohy sú podľa mňa sexi, ja si však holím aj stehná, ale to stačí len občas, ale tebe by som radila iba lýtka, pokiaľ máš svetlé chĺpky... Len buď opatrná a neporež sa :)

johannka

V ziadnom pripade si to nehol, ja mam 19 a tiez si neholim, take veci sí chalani vobec nevsimaju, to by si musela mat cierne dlhe chlpiska, mimochodom ti narastu take ze to budes mat jak strnisko, jemne chlpy su sexi, mozno maximalne vytrhat deplilacnym strojcekom od kolien dole

User_37597

pravdov je ze si este mlada...ale ked uz v dnesnej dobe decka v tvojom veku tr.aju kade tade tak si myslim ze by si si mohla.ale ver mi ze budes lutovat ze si to tak skoro spravila.lebo ako nahle oholis chlp zacne tvrdnut a tmavnut...