kruhy pod ocami kyselina hyaluronova

dominik1

ahoj johny 123 , skušal si už niečo z lekárne? ja používam na tmavé kruhy pod očami Ophthaceutical a na vačky pod očami Botoceutical na očné vačky, už po týždni som videl účinok. / večer ten na kruhy a ráno na vačky/ skús a napíš.

Restylane

Ahojte,

kyselina hyaluronova naozaj moze realne pomoct odstranit kruhy pod ocami. Zalezi od toho, co tie kruhy sposobuje - tak ako pise rachel_27.

Prepadliny sa daju pekne vyplnit a odstranit napichanim vyplne z kyseliny hyaluronovej. Nedavno si dala \\\"napichat\\\" kruhy pod ocami aj priatelkina sestra a vysledok je fakt vidiet (a to ked uz si JA vsimnem, to je co povedat ;-)).

Treba vsak urcite pouzit kvalitnu vypln a nechat ju aplikovat skusenemu a sikovnemu lekarovi. Lebo tu sa da aj vela pokazit. Okolie oka si vyzaduje zvlast opatrny pristup.

Kvalitny krem moze tiez pomoct, aj ked kyselina hyaluronova bezne obsiahnuta v kremoch neurobi ovela viac ako dobru hydrataciu. Zalezi ovela viac na inych aktivnych zlozkach. Z kremov by som odporucil Ocne serum s obsahom stabilizovanej kyseliny hyaluronovej technologiou NASHA.

rachel_27

zalezi od toho, ci mas tie kruhy, take akoby prepadnute a vznikaju hlavne preto ze tam je tien. alebo je to len cisty pigment. moj frajer to mal tiez hrozne, ale on to mal naozaj take prepadnute, on je aj dost chudy, tak mozno z toho.

dal si to upravit v pezinku prave vyplnenim tych prepadlin pomocou kyseliny hyaluronovej, lebo mu to fakt vadilo, vyzeral strasne unavene a strhane. pomohlo mu to velmi, a ma to vydrzat okolo roku - roku a pol. terat to ma asi 9 mesiacov a drzi to stale. Vyzera to uplne prirodzene! prvy den to mal trochu zacervenane a na druhy den uz nebolo nic vidiet,

johny123

Ahoj StanleyH, ja som vyskusal mnohe kremy napr. oriflame seeing is believing a pod. Neviem, ci aj tento spada do tvojej kategorie GLO, ale antioxidanty a podobne latky obsahuje. Vysledok= po tyzdnoch az mesiacoch aplikovania som nebadal zlepsenie a boli to vyhodene peniaze. Ak poznas nejaky konkretny produkt, pri ktorom, ako ty vravis, je vidiet riesenie na druhy den, prosim uved ho tu. Obavam sa, ze taky neexistuje.

hamina

Ahoj,ja mam ten isty problem... uz ako male decko som mala hrozne kruhy pod ocami, ale je to iba esteticky problem nema to povod v nejakej chorobe... takze ak si s tym este nahodou nebola u doktora, tak si daj vysetrit hlavne oblicky...neviem, ci ti na to nejaka kyselina hyaluronova pomoze, kedze sa pouziva na vypnutie koze... aj ja by som bola rada, ak by sa naslo nieco, co by tie kruhy odstarnilo, ale myslim si, ze je to takmer nemozne...a tym kremikom never... toto ti nepomoze... mozno to pomoze niekomu, komu sa kruhy vytvoria po preflamovanej noci... a dobry korektor to zakryje, takze aspon nejake riesenie...

StanleyH

ahoj, ake kremy pouzivas? ked ti nepomahaju, tak predpokladam ze tie komercne umeliny z lekarne. POtrebujes dostat latky zvnutra, nielen napichovanim, nakolko ti chyba produkcia elastinu a kolagenu. Mam na mysli produkt GLO, ktory ma ale pre zeny jednu nevyhodu, na muzoch je vidiet vysledok uz na druhy den. a na zenach az o par dni. Je to zmes antioxidantv a vsetkych potrebnych zivin pre kozu.