Vazny vztah.. to je problem

Príspevok v téme: Vazny vztah.. to je problem
jameliia

Mam 22 rokov a este nikdy som nemala vazny vztah. Pripadam si uz dost stara na to, ze som este nikoho, s kym by to malo perspektivu, nemala. Najhorsie na tom je, ze cim viac casu uplynie, tym mam vyssie naroky na partnera. A niekedy ma napada myslienka ci si vobec niekoho, s kym si budem rozumiet najdem. Lebo najst si chlapa na to, aby som si nasla chlapa, nie je problem. Ale najst si chlapa, s ktorym by som si vedela predstavit zivot, je problem.
Najde sa tu este niekto s takymto problemom? Alebo som v tom sama? V podstate by som len chcela pocut ake pocity maju ti, ktori su na tom tak ako ja a ci maju nejake grify ako to zmenit, pripadne sa s tym zmierit. Dakujem :(

lulu22

ďakujem rony26, snažím sa na "negatívnych" veciach vidieť niečo pozitívne. veď človek nemusí mať vzťah, na to aby sa necítil sám :) I keď jasné, chýba mi to :) ale nebudem za každú s niekym, kto chce mňa, ale ja ho napr.beriem len ako dobrého kamaráta.

a doubledog, u každého je to individuálne... každý nový vyvíjajúci sa vzťah, zoznámenie a konkrétny človek je iný...

rony26

pekne lulu22, konecne nejaky optimisticky ladeny prispevok, ktorym by sa mohli vsetci ostatni inspirovat...zmyslam podobne a keby som to mal zhrnut tak :
a)vek nie je rozhodujuci
b)ak ma clovek nejake poziadavky na potencialneho partnera (a nie su nezmyselne a prehnane) treba na nich zotrvavat
c)hlavu hore a s usmevom :)

lulu22

tak idem sa trošku i ja sem vypísať :D lebo máme niečo spoločné...
v prvom rade, jameliia, tvoj vek je tak akurát..ja mám o týždeň 24 a nepripadám si stará na vzťah, alebo že by som bola chorá osoba-ako písal ten KakaoNepijem.. Priznám, že občas mi je smutno, že už aj ja by som rada mala normálny vážny vzťah/mám za sebou už nejaký/, lebo kamoška sa mi vydáva, tamtá začala s niekym chodiť, tretia už s ním býva.. ALE vezmi si to z tej lepšej stránky.. nemusíš riešiť "problémy", čo majú zadaní ľudia. Inak to, že si skončila s tým ženatým, tak to si urobila dobre..trápila by si sa len ty. Poznám to, síce som nemala ženatého, ale zadaný o mňa prejavoval záujem..a koľko zadaných teraz podvádza.fuj! Alebo si to vezmi tak.. začneš teraz s niekym vážne chodiť a vieš si predstaviť, že Vám to vydrží do konca života? :D mylsím, že nie. Ja neviem, kde vznikla myšlienka, že rýchlo sa do 30tky ožeň, vydaj, lebo potom už budeš starý.. hahaha. potom je toľko rozvodov a človek má za sebou x manželstiev a nevydarených vzťahov. Ďakujem, neprosím. Radšej budem sama, mať svoje záujmy, koníčky, venovať sa kamarátom...a taktiež mám nejaké požadavky, z ktorých neupustím.. nebudem snáď z fajčiarom, keď sa mi to hnusí, nebudem s alkoholikom, keď je mi to odporné, nebudem s obéznym, keď zdravo žijem a vyzerám dobre, nebudem s tupcom, ktorého slovná zásoba je obmedzená, nebudem s niekym, kto sa neviem chovať v spoločnosti a nebudem s niekym, kto si nevie vážiť a milovať ženu!!! a x ďalších :D
Lost, tvoje príspevky sú vždy také parádne, že stretnúť ťa osobne musí byť zážitok :) :D
Takže nezadané baby do 30tky, hore hlavu!:)

Theshadows

Podla mna chod na to cez svoje záujmy tam nájdeš človeka podobného tvojmu zmýšlaniu skor sa s niekym možeš dat do reči.

A inak si ešte velmi mladá,netráp sa len bud otvorená svetu a ludom.Ak sa nebrániš vztahom a necháš volný priebeh nájdeš niekoho ak nehladáš ideál ovšem.A nemusíš pri prvom ostat ešte máš čas.

A inak radšej ostatnem so svojim psom ako žit s niekym s kym mi nie je dobre.Ty ešte máš svoj čas si mladá.

AdamKrt

lost Dnes 20:33 - nepamatam si to presne. Mozno hovorili dokonca v okruhu 1km... Stale to je hodne ludi, kde hladat vzajomnu kompatibilitu.