Prekysleny zaludok

Príspevok v téme: Prekysleny zaludok
zimica4555

Už 2 roky ma trápi prekyslený žalúdok. Nič nepomáha. Priateľka mi poradila piť ovocné a zeleninové šťavy, no ja neviem či by mi to mohlo pomocť. Veď keď je ten žaludok prekyslený , napríklad citronová štava je kyselinu, tak naco ju do seba nalievat. SOm zufala, dakujem vopred za odpovede :(

JOHNY S.

Skúšam vodu s citronom,nie citrondeko,pozor,plus med,funguje to,cítim sa lepšie,sused poradil,jemu to pomohlo,prvýkrát až ma zalial pot,ráno ,poobede,večer pohár a vydržať

RNG

Co je v zaludku a co je v ostatnom tele nie je priamoumerne. Zaludok musi byt kysly kvoli traveniu aj ked ostatne telo musi byt mierne zasadite, inac stracame mineraly z kosti.
Pod alkalizaciou sa mysli alkalizacia tela, nie neutralizovanie zaludocnych kyselin, co vedie k zhorsenemu traveniu a podvyzive na rozne ziviny.

zuzička1

to ako chutia niektoré potraviny nemá nič spoločné s tým ako sa správaju v žaludku. prečo je to tak neviem, ale je to proste ovocie, prírodná potravina, takže pre telo to najlepšie. A naviac prečistuje. Každé ráno sa odporuča vyiť pohár vlažnej vody so šťavou z citrona.

www.ekolide.cz

RNG

Pala znamena nedostatok kyselin, nie prebytok, ako bezne lekari hovoria. Kyseliny nepalia v zaludku,, ale pazeraku, kam sa dostanu, lebo uzaver medzi zaludkom a pazerakom je nasilne otvoreny kvasnymi penami a plynmi. Kvasenie a hnitie v zaludku moze nastat len pri nedostatku alebo velmi zriedenych zaludocnych kyselinach.Tj opak, ako tvrdi drviva vacsina lekarov.
Dokazom na to je meranie kyselin priamo a ich vytvaranie v zaludku Heidelbergovou kapsulovou metodou.
www.phcapsule.com