Ako odstranit bolest prsnikov?

Príspevok v téme: Ako odstranit bolest prsnikov?
angie2011

Zeny, mozte mi prosim poradit nejake rady, co vam pomaha pri bolesti prsnikov pred menzesom?

A kolko dni/tyzdnov ked "to" mate dostat vas zacnu boliet prsia?

Ja som vzdy mala tlaky v oboch prsnikoch tak tyzden pred menzesom.. to bolo normalne, ale teraz (2 tyzdne do menzesu) ma zacal bolet len jeden prsnik - ale nie taka zvycajna bolest - ako tlak keby som mala v nom - ale je to normalna bolest a aj ked si po nom prejdem a to bolave miesto je na vonkajsej strane prsnika. Bola som uz aj na ultrazvuku - nador je vyluceny - ze je to hormonalneho povodu. Antikoncepciu neuzivam ziadnu.

Dakujem!!

kaliope

ja mam takyto problem niekolko rokov, ale teraz ich mam tak strasne zlaznate, ze by som ani hrcku neucitila, tak som bola na sone, nasli aj tak lozisko, nastastie nezhubne, ale s bolestou to nema nic spolocne, momentalne som chora a berem antibiotika, tak hadam hned buduci tyzden idem s vysladkami k lekarovi a spytam sa ho co pomaha na tie bolave prsia, raz mi poradil mastodynon, no to mi skor uskodilo ako pomohlo, kedze hlavnou zlozkou okrem tej bylinky je alkohol a ja som na alkohol intolerantna.. takze tak.. asi treba vydrzat :(

Ela0

...mávam to isté , tie bolesti a hlavne ľavého prsníka a na vonk. strane , ale nie každý mesiac rovnako.Podľa mňa je to hormon. charakteru, tiež ma napadlo, či nečo nemám, ale verím, že je to len premenstr. syndróm.