Zápach z predkožky

Príspevok v téme: Zápach z predkožky
obcan_jozef

Dobrý deň
Už asi dva mesiace sa neviem zbaviť bieleho povlaku a s ním spojeného zápachu. Je to značne silný zápach, ktorý je cítiť ihneď po vyhrnutí predkožky. Hygienu dodržiavam, po každodennom mechanickom očistení žaľuďa mydlom a prúdom vody sa to aj tak počas dňa vráti. Raz keď som nemal možnosť sa umyť dva dni začalo to svrbieť a vytvorili sa menšie červené flaky(už zmizli)
Pohlavný styk som ešte nemal..

GA

Cawko výmenný lístok už od 1.mája nepotrebuješ :) ... no a čo sa tíka toho smradu tak to sú predpokladám kvasinky alebo nejaká tá pleseň ... skús si svoj žaluď umývať len raz denne v čistej vode tečúcej samozrejme a nedávaj si na to žiadne čistiace prostriedky tipu intímna hygiena a podobne a mydlo už v žiadnom prípade ... :))Ak pôjdeš k Urol´govi tak ten ti bude odporučať obriezku a to si zváž či to chceš ...

obcan_jozef

Predtým som umýval iba vodou a jedného dňa to zrazu došlo (po chorobe..nebral som žiadne lieky) potom som žačal používať ženské intímne mydlo..nepomohlo..ani normálne mydlo ani čistá voda

btw chystám sa k urológovy pretože mám ešte aj skrátenú uzdičku.. :/ odporúčate nejakého dobrého z Bratislavy? Potrebujem výmenný lístok?

silviklh

ahoj,nvm co to mozes mat,ale hlavne, BY SI SANEMAL UMYVAT MYDLOM!!!mozno,ze to mas dak umykozu,plesen,kedze sa ti narusila mikroflora z toho mydla..