oblecenie a obuv na beh

skisport

Nekupujte si botasky v sieti predajni SKI SPORT www.skisport.sk.
Pre trojtyzdnove botasky ASICS (5x beh po 5 km)na ktorych sa mi zacala robit diera mi neuznali reklamaciu z dovodu ze som si kupil malu obuv - obuv mi je vsak presna.
Dufam ze som niekomu pomohol

xdanielax

suhlasim s predchadzajucim prispevkom. Oblecenie ti je vlastne jedno ake mas, najdolezitejsia je obuv. Urcite si prejdi viac predajni a popytaj sa, tiez by si mala dopredu vediet v akom terene budes asi behat, lebo na to by sa ta mal ten predavac spytat. Ak planujes behat aj v horsom pocasi, a nechces kupovat dvoje tenisky, je dobre kupit si take, co ti nepremokaju.
Dobra podprsenka tiez nie je na zahodnenie, niekedy sa nestacim cudovavat co tie baby "nechaju" so sebou robit..... :))
Mne osobne sa dobre beha v obtiahnutych nohaviciach, takych na behanie.. Su uplne tenucke,vzdusne, vyborne odvadzaju pot, nie je v nich teplo a drzia na svojom mieste - co je asi najdolezitejsie. Nepadaju, nevyhrnaju sa, nic nikde nepovieva.. maju snurku v pase a vrecko - dve dolezite veci ;)
inac teraz v lete ja osobne beham v tielku a k tomu treba potitko na ruku este aj :))

kuskus

Ahooooj. podla mnaoblečenie je lubovolne. v čom sacitis pohodlne. hlavne top. niekto nosi kratke rukavy a niekto ako ja si da dlhe + mikinu aby som sa dobre vypotila a citila viac efekt. ked chceš vyzerat šik tak pozri niečo na nete su tam rozne overaly leginy a mikiny na behanie čo vyzeraju dobre a zo všelijakych odvzdušnovacich materialov :). čo sa jedna o obuv ta je velmi doležita. ak sa budeš behaniu aktivne venovat treba investovat do kvalitnych tenisiek.Nejake lahke ktore maju sturktutu na behanie a nezatažuju klby. Každopadne si radim vybrat aj teren behania. prve dva mesiace som chodila behavat po betone a neskor som pocitovala hroznu bolest noh. akonahle som zacala viac behavat po zemi a trave tak nič. najlepsie su skolaky s antukou . sice je to škrečkovanie ale ked daš mp3 tak ani nevnimaš :). a posledna vec ktoru možem poradit čo uživam ja je L-carnitin. da sa objednat cez internet alebo aj v roznych predajnach ktore sa špecializuju na fitness. cez net to mas kazdopadne lacnejsie. Ja osobne mam z toho viac energiu. pomaha to aj pri spalovani tukov a setri klby. :) no a najposlednejsiu vec! pevne odhodlanie. a mylsi na to že žiadne začiatky nejsu lahke!.:) vela štastnych nabehanych kilometrov