Tehotenstvo?

Príspevok v téme: Tehotenstvo?
Martina98765

Chcela by som sa spytat ci nemoze ist o tehotenstvo alebo o nieco ine. Pred menstruaciou mavam bolesti v prsnikoch ale inak ziadne bolesti brucha ale tento mesiac ma nic nebolelo namiesto menstruacie mam len nejaké spinenie a po 4 dnoch ma zacali boliet prsia a dost, obcas ma aj pichce v podbrusku robila som si test ale vysiel negatívny a na jednom bola slaba ciarka neviem ci nan nebolo este skoro a k doktorke idem az za 4 tyzdne skorej sa mi neda.

tpch

No to sa mohol do teba rovno vysemenit, ked sa len utrel a opat zasunul...sprav si test chod si vybavit tehotensku knizku.

malinka_mala

ahojte portrebovala by som poradiť... mala som s priateľom nechránený sex počas plodných dní... priateľ sa do mňa nespravil ale mimo mňa pričom sa poutieral a išli sme na to druhý krát... teraz mi meškajú krámy.. poraďte mi čo mám robiť?

Weva

Suhlasim s Lencou - urob si o par dni test a budes mat istotu. Ja som mala podobne priznaky - teda citlive prsia a bolest/pichanie v podbrusku. A k lekarke o 4 tyzdne staci, len si davaj pozor, nepi alkohol a pripadne ak si nasad kyselinu listovu.

lenca45

Tak ako som pisala vcera inej kocke - test v pripade meskajucej menstruacie vysoko citlivy a urcite len z prveho ranneho mocu. Ak je aj druha ciarka co i len naznacena (obcas sa tomu tak laicky hovori, ze vyzera len ako duch - teda nie je ju poriadne vidno), ide o tehotenstvo, len obsah tehot. hormonov je este velmi nizky.
Martina, neuviedla si, ci mas pravidelny cyklus, kedy mohlo dojst k oplodneniu, na kolky den po meskajucej menstruacii si si test robila a kedy. To su veci, bez ktorych Ti na Tvoju otazku odpovie len vestica, inak su to len dohady. K lekarke mozes o 4 tyzdne - tak si kup este zo dva testy a sprav si ich rano z prveho mocu. Tehotenske priznaky su rozne - tie, ktore si popisala, sedia napr. uplne na mna, na inu nemusia.