Nový ľudia, zoznámenie

Príspevok v téme: Nový ľudia, zoznámenie
JtB

Mám 19 rokov, som nefajčiar, vôbec nepijem alkohol, vyjadrujem sa slušne resp. bez oplzlých slov. V mojom veku nie je takých ľudí veľa a v mojom okolý známi a bývalí spolužiaci sú len tzv. vymetači barov a flákači a nemám sa s kým ani poriadne porozprávať, keďže do podobných podnikov ani nechodievam. Idem na VŠ, zaujímam sa o všetko, z každého rošku trošku, do budúcna mám isté ideály a nechcem žiť len zo dňa na deň, ale aby som sa na každý deň tešil.Síce teraz to v mojom živote tak nevyzerá ale chcem to zmeniť. Chcel som len zistiť/spýtať sa, či sa touto cestou nenájde niekto podobný mne, s podobným problémom alebo skôr v podobnej situácii, kto by si rád popísal, cez mail, alebo nejaký chat. Za odpovede ďakujem

rusallka

Anaya

nemusis az tak podrobne analyzovat moj prispevok :D...napisala som to v rychlosti, bez rozmyslania, no je to trochu problem ked nezapadas medzi ostatnych ludi ..

george303

Zivot kratky preto pijem do dna , zurujem do rana a na nasledky nepozeram ;) Aj ked niekedy je dobre spomalit...

M74

Osamelý a nepochopený môžeš byť aj keď piješ, fajčíš a nadávaš :-) A niekedy mám pocit že človek začne pestovať neresti práve z týchto dôvodov.

Anaya

JTB --- Ja som v tvojom veku bola na tom podobne ako ty, ale vtedy "tá mládež" nebola až taká divoká ako dnes :-). Hlavne sa nenechaj strhnúť davom. Ostaň taký, aký si, aj keď sa ti to možno zdá ťažké.
Pohľadaj ľudí s podobnými záujmami, ako máš ty, isto takí sú :-).

Barborka27

Jtb chapeme sa. Ty nemas problem, je to problem dnesnej doby a nie si sam co to riesi, alebo co si to vsimol a všíma. Ale s tym sa neda nic robit, ludstvo nezmenis, treba len najst spravnych ludi, aj ked je to tazke.

JtB

Asi sme sa nepochopili. Nemyslím, že problém je to aký som, ale problémom nazývam situcáiu v ktorej som. Že ak niekto nejde s davom v rytme tejto doby a je sám sebou, ako som písal, je osamelý a často i nepochopený. A to myslím je už problém.

Barborka27

mas pravdu, ale vidíš, tí mladí ludia to povazuju za problem ze nie su ako vacsina ich rovesnikov.. Jtb tu svoju situaciu nazval problemom, asi vie ako to chodi, a ze je velmi tazke najst mladych ludi, kamosov, ktori maju podobne zaluby a zmyslanie, takí co nenadavaju, nechodia sa flakať, nefajcia..

Anaya

BARBORKA --- Mne je to jasné, že je to bohužiaľ tak, že takí sú "out"....ale nazývať to problém je trošku silné asi...možno odlišní od väčšiny, ale isto nie "problematickí" :-)