Stratila som...

Príspevok v téme: Stratila som...
katussska24

Hovorí sa, že každému život naloží len toľko, koľko unesie. Posledné mesiace ma presvedčili o opaku. Keď som si už myslela, že už viac naozaj neunesiem, keď som už ležala na zemi pod tou ťarchou, tak na mňa vysypali ďalší náklad. A ja som sa preborila pod zem.
Tento rok sa nesie pod zlým znamením. Jeden pád za druhým. Kolená, ruky odreté a ja už pomaly prestávam mať silu vstávať stale odznova. Stratila som niečo veľmi dôležité. Čosi, bez čoho sa nedá ísť ďalej. Stratila som chuť do života. Stratila som to niečo, čo vás núti vstať ráno z postele. Prestávam vidieť zmysel všetkého čo robím, každého jedného kroku. Som tak strašne unavená… a sama….
.. a pri tom by stačilo jediné gesto , slovo, či pohľad od Teba .. a ja by som sa napriek všetkým tým ranám, modrinám a zlomeninám postavila a skúsila to znova..

Žial toto je život, nie rozprávka .....

BJ

Keby zivot dokazal kazdemu nalozit len tolko, co unesie, neboli by ziadne samovrazdy.
Drzim ti palce, nech to zvladnes, a zvladnes to tym rychlejsie, cim rychlejsie pochopis, ze v tvojom zivote nema byt ziaden "On", ale mas tam byt vprvom rade "Ty". Laska nieje to, ze mas byt na tom druhom zavisla.

xantipkaR

Pre pár úžasných ľudí čo sa hrajú na extra mudrych a silných nič nemaž, osdúdiť niekoho a dávať mu múdre rady vie každý,ale iba do momentu,kým sám nemá problém a necíti sa tak ako ty a v živote sa takto bude cítiť každý minimálne raz ...potom keď také niečo zažije nech si spomenie na svoje múdrosti...

katussska24

už o nič, ok, nepíšte sem radšej, ďakujem za tieto tzv. rady, až na výnimky, asi som narušená, čo už,:) pekný večer idem vymazať túto tému, aby som vás nedráždila, svojimi problémami

milovna

ako tak citam,tak ty by si normalne mohla pisat poeziu,alebo nieco toho stylu.celkom zaujimavo az hlboko si to tu napisala,az mi to bolo neprijemne si citat,pretoze asi viem ako sa trapis,co citis,ale kazdi si s tym presiel a jednoducho z toho sa dostanes,len treba sa inak na to pozriet.vela stastia,ale on ta akoze nechce ci o co ide?

ShaulaThalit

Z mojho pohladu ide o narusenie dynamiky korovych procesov. Jednoduche. Nepis sem viac, radsej sa lutuj dalej. Ved to je predsa viac konstruktivnejsie.