sex a pribuzni

Príspevok v téme: sex a pribuzni
normalny

ahoj, som zenaty muz v strednom veku, ako vacsina zdravych chlapov mam rad dobry sex s manzelkou, ktory roky klapal a klape iteraz, problem je vsak v tom, ze v poslednom case ak mam iny nazor nez manzelka a predovsetkym jej otec o ktoreho sa prehnane stara, hned mi to da pocitit nezaujmom o sex, co vedie k dalsim nedorozumeniam. Darmo vysvetlujem ze mozem mat vlastny nazor, ze som sa neozenil s jej rodinou, ze mam predstavu sexovat castejsie a podobne. Zatial bez uspechu Ako problem riesit? Poradte.

Adam Krt2

Chcem Ti povedať,že každá žena by pred svadbou trtkala všade a vždy!!!
Po svadbe zistí,že jej mužíček za sex a za tu šišku medzi nohami spraví všetko možne i nemožné,začne to podmieňovať...pomilujeme sa, ale sprav toto...bla..bla..bla! Je to určite vydieranie v sexe....alebo opačne...toto si si nespravil,nebude sex!
Nepros sa jej za ten kus parenej šišky medzi nohami a s tou rodinou Ťa lutujem,mal som podobný problem,len sme sa vadili,strašné!Boli hadky,nebol sex alebo keď ona chcela-1x za mesiac!!!
Ak chceš častejšie sex,tak si nájdi niekoho na intimne stretka,ja som to tiež tak poriešil a funkuje to už 8rokov!

modrá

Nio asi ťažko ženu získaš tým, že jej budeš predostierať svoje predstavy. Sex nie je obchod, ani poskytovaná služba (v normálnom prípade).
A čo jej predstavy? Možno starosti, únava..ale teba zaujíma len to, že podľa tvojich predstáv máš málo sexu. No fajn, tak nech medzi svoje povinnosti zahrnie aj TVOJ sex. Budeš spokojný? Alebo urobíš niečo pre to, aby aj ona ten sex chcela?

sati 19

Ak je pravdou,čo píšeš,že ťa odmieta,len preto,že jej nepritakávaš,tak je prepáč mi hlúpa hus.A nepohne s ňou zrejme nič,jedine,že budeš predstierať falošný záujem o jej rod. a podobne.ak ti to neprekáža a si to ochotný urobit kvoli pravid. sexu tak nech sa páči.Ale je to smutné...A može byť i to,že jej stačí bohate menej sexu,ako tebe a vobec to nemusí znamenat,že by bol pre ňu s tebou zlý...Prosto to tak nepotrebuje často,ako ty.

AdamKrt

Vidis, Ty mas zaujem o sex. Ona skor bude mat zaujem o milovanie. Je otazne, ci si ten sex s Tebou uziva poriadne, alebo to berie len ako nutne zlo. Keby sa jej velmi pacil, nebude ho odmietat.

Druha vec je, ze mozes mat vlastny nazor, ale tiez zalezit na tom, aky je to nazor. Napr. nefajciarovi tazko mozes obhajovat cigarety a fajcit pred nim... :)