môže vzniknúť z kamarátstva niečo viac ???

smutna11

Ja som na tom tak podobne tiez som sa zamilovala do svojho kamarata, ktori je momentalne v zahranici obcas si zavolame, napiseme...Ako ti tu pisu ludia naozaj staci vidiet ako sa ona na teba pozera pohlad prezradi vela aj dotyk ku tomu netreba ani slova...Prajem vela stastia a hlavne pomaly dalej zajdes....Vsetko chce cas :-D

NickyTech

Poviem Vám moju skúsenosť.
Mala som skvelého kamaráta. Takých chlapov je na svete veľmi málo. Dobre sme si rozumeli a on sa do mňa zaľúbil. Ja do neho tiež ale nechávala som si to pre seba, tiež aj preto lebo mi pripadalo zvláštne ak by som mu lásku mala vyznávať ja. Nebola som si istá jeho citmy.
Čakala som že mi to povie.
Ale povedal až keď bolo neskoro.
Teraz mám ja vzťah s iným mužom a on s inou ženou. Samozrejme nie sme už v kontakte ale náš posledný rozhovor sa niesol v tom duchu, že škoda že sme to neurobili skôr. Všetko by bolo iné.
Pablo - podľa mňa ak je v pohode tak to určite pochopí ale ako sa už písalo choď na to pomaly a hlavne! buď veľmi trpezlivý i keď by si to už chcel vzdávať. Za dobrým sa oplatí čakať.
Veľa šťastia ti prajem.

Daj vedieť ako sa to hýbe, resp. ako to dopadlo.

pabloo

Ďakujem za rady veľmi pekne.
Takže nemám to na ňu vyblafnúť hneď ako ju mám rád, ale nechať tomu čas. Je to dosť ťažké, lebo strašne rád by som jej vyznal lásku.

kacenkaaa

ja ti ako baba mozem poskytnut pohlad z druhej strany :) :
mam kamarata, ktory sa do mna zjavne po kratkom case od nasho spoznania zalubil. vycitila som to aj sama, on mi to dal najavo. pre mna to nebol velmi prijemny rozhovor, bolo mi nanic z toho, ze je to taky super clovek, dobracisko od kosti, a ja mu nemozem povedat to iste. dohodli sme sa na tom, ze sme len kamarati, ale nechavame si otvorene dvere k niecomu viac, ak to tak budeme citit obaja. ver mi, velmi sa snazim, dala som mu sancu, stretavame sa, ale stale to z mojej strany nie je laska. a pritom je to velmi fajn chalan, mame si co povedat, cas mi z snim bezi neskutocne rychlo, ale bojim sa, ze sa to nakoniec cele pokazi, lebo moj pohlad sa nezmeni... nelubim ho a bojim sa, ze ani nebudem... tak nerada by som mu ublizila :(... cas ukaze :). drzim ti palce!!! a este jedna poznamka: zeny (aspon vacsina) sa boja natlaku, a napr. ja mam tendenciu zdupkat, ked citim, ze ide na mna chlap strasne rychlo. ked si neda vysvetlit veci, prerusim s nim kontakty. ten kamarat o tom vie, a napriek tomu mu asi stojim za snahu :)... dolezite je respektovat sa navzajom :)

Agnes999

Tak jej to hned nehovor, skus najskor len nejake jemne naznaky a uvidis ako bude reagovat. Ak by reagovala zle, stale je moznost cele to obratit len na zart a zachovat si aspon to kamaratstvo.