Nepríjemný spolužiak

Príspevok v téme: Nepríjemný spolužiak
Carellova

Mám spolužiaka, ktorý mi stále robí zle.
čokolvek poviem hned ma na to nejaky priblblý komentár. Stale sa na mne smeje aj ked sa na neho na hodine otocim hned zacne chalanom nieco sepkat a smeju sa na tom. Nema dovod. Vsetky baby ho neznasaju ale im nerobi zle tak ako mne. ine baby ho vedia nejak "odfajcit" ale ja na to nemam. Na hodinach sa bojim cokolvek povedat len abvy ma zase nestrapnoval. Je odporný strašne !

Neviete mi poradiť ako na to ? Viem že je to detské ale napadlo ma obratit sa na ucitelku. Co vy na to ?

Dakujem za pomoc

Car.

Carellova

Ahojte, tak som za nim zasla a spytala sa ho co ma proti mne .... On povedal ze nic len ze sa na hodinach niekedy pytam zbytocne otazky na ktore mu neda nemat komentar... Potom povedal ze : Nevedel som ze to tak beres, ja sa posnazim, prepac.

:) Tak uvidime !

Carellova

Ahojte, tak som za nim zasla a spytala sa ho co ma proti mne .... On povedal ze nic len ze sa na hodinach niekedy pytam zbytocne otazky na ktore mu neda nemat komentar... Potom povedal ze : Nevedel som ze to tak beres, ja sa posnazim, prepac.

:) Tak uvidime !

ivana45

Carellova, mozno mi to uslo: kolko mas rokov?
Uznavam, mas to tazke. Ale situacia je docasna a mozno strednu skolu (tipujem) doklepes na okraji zaujmu triedy. Mozno nie.
Uvedom si, ze slova, ktore povieme o druhych nevypovedaju o nich, ale o nas.
Takze tvoj spoluziak vypoveda o sebe. Nie o tebe.
Upokoj sa. Si v skole na to, aby si sa ucila - uc sa. Hraj svoju hru. Tvojim cielom je dostat sa dalej na skolu, nie? Na prijimackach sa ta nikto nebude pytat, ci si bola oblubena. Je to proste fuk.
Ak sa ti podari nedat najavo, ze ta ten chalan zranuje (keby si bola starsia, nezranovalo by ta to), zoslabne to. Nebudes hviezdou triedy - no a co? BUdes sa snad zivit tym ako vyzeras alebo tym, ako si oblubena medzi pubertakmi ?
Co sa plesu tyka, obe moznosti su ok. Aj neist aj ist. Nie je prehrou neist na ples (a povedat: nechce sa mi) a nie je prehrou byt tam, pobavit sa na programe, najest sa, bavit sa s kamaratkou a trebars aj netancovat.
Drzim ti palce.

piktogram

Tak sa ho nabuduce s usmevom na perach spytaj, ci je taky neuveritelny blbec vseobecne, alebo to ma byt nejaka extra pocta specialne pre teba?! a postaraj sa o to, aby to minimalne polovica triedy pocula. Necakaj na odpoved, aj tak povie len blbost.

Skakat bude len dovtedy, dokym mu to dovolis.

jajka001_

nemas ziadneho kamarata medzi spoluziakmi?
pises ze pozvali vacsinu, nie vsetky. aky mate pomer bab a chalanov v triede? ostali aj volni chalani? kamosa zvonku zavolat nemozes?
preco s tebou nikto nekomunikuje? to je potom fakt blba situacia.

veves

jajka:doteraz ho ingoruje a zatial to neprinieslo efekt.
musis ist na ples?stava sa, nie kazda ma s kym tancovat. kamaratky tam mas aspon niake?

Carellova

ĎAKUJEM ! je to presne tak ! On furt provokuje.
Je pravda ze sa musim naucit poslad ho do kelu. Vminule som sa zmohla len na : ty si taky pako ?! a on na to druhemu chalanovi vidis vidis hovori ti ze si pako !

A viem ze mam vela "problemov". Ale mne stras e pomaha ked mi nezainteresovani ludia povedia och nazor na to co ma trapi. Lebo
Raz je tu niekto kto mal nieco podobne alebo pozna niekoho....

Inak este jedna vec- mame v skole ples a vsetky baby idu a vacsinu z nich chalani pozvali... Avšak mňa kvoli byvalemu spoluziakovi ktory ma sikanoval a postval celu triedu proti mne az ho za to vsetko vyhodili, somnou chalani nekomunikuju a este k tomu tento PAKO.
Ja si nemyslim ze som nadherna ale niesom zase az taka skareda....
Neviem ci je to o tom ze ma nemaju radi kvoli vyzoru alebo kvoli tomu ze posobim tak utiahnuto alebo len ma nemaju radi za to aka som fakt neviem :(

A ja jedina nebudem mat s kym tancovat ja najvacsi trapak :((