Toshiba Vs. Asus

lost

denni, no tu www.zdnet.co.uk pisu ze Wi-Fi not included as standard .. tak asi podla toho, ci mas standartnu vybavu alebo nejaku doplnkovu :)

avsak tu www.daniweb.com pisu ze "You can get WiFi with PCMCIA cards. There are two options: 802.11(b) {more common, slower, widely avail) or 802.11(g) {faster, not as common}. I have a (g) card that will go down to (b) when necessary. You might also be limited on speed in consideration of what transmitter you have in your house. Again, I got a dual speed unit to support more options."

cize mozno sa tam da dokupit nejak (viacmenej asi urcite) .. otazne je ze za kolko alebo ako

ale ked si pozriem taketo nieco:
-odkaz odstránený-

tak za 10 eur sa mozno da kupit nejaky USB wifi nieco..

(postovne je z tej stranky zadarmo a trva 2-3 tyzdne kym to pride z Ciny)

popripade mozno aj ine, vykonnejsie..

zalezi od toho, na co presne to chces vyuzivat - ak na bezne survovanie na internete bezdratovo doma, aby si nemusela byt cez kabel pripojena, tak to by asi aj slo, ale zalezi asi aj dost od toho, cez kolko stien by mal ten signal ist, az tak sa do toho nevyznam, no popripade na pc.sk (tam je forum) by vedeli blizsie poradit atd :)

denni

vlastním notebbook Toshiba S5200-701 a chcela by som sa opýtať, či podporuje WIFI, alebo akým spôsobom je možné ho inštalovať. dík

Matyo

kúp radšej tento:

www.alza.sk

je to síce o pár € drahšie ako ten asus, ale zase kvalitnejšia značka a porovnateľný hardware...

system

interna grafika ma problemy s full HD (nie kazda) tiez ti odporucam toshibu ;) asus vraj nema dobry servis, (nikdy nevies co sa moze stat) ale vies ako sa vravi .. kazdy svojho Boha chvali ;)

GiovanniX

z tych dvoch ma lepsie parametre asus,ale ja si stojim za svojim,ze ti je zbytocny taky notebook,jeho potencial nevyuzijes,ale ked ti nejde o peniaze :)