Ako sa vyrovnat so smrtou rodinneho milacika?

LukyLS

Ďakujem dara 42 veľmi si to cením.
Micku sme bohužiaľ museli dať uspať nedalo sa už nič robiť. Ako som už písal v predošlom príspevku mala bezoáre v lete a hneď na to o skoro mesiac znova. Medzi tým sme však zistili že blízko na katolíckej fare sypali myšiam otravu, a Micka zrejme takéto myši ktoré už mohli otrávené žrala, no a k tomu sa pridružili aj tie bezoáre.
No už máme novú mačaciu krásavicu Kellynu :-). Vzali sme si ju od jednej dobrej pani. Mala ju len dočasne kým sme sa jej neozvali na jej inzerát ktorý sme našli na bazári.sk. Mačička bola totiž len nájdená na ulici. Máme ju od tretieho decembra, nemá ešte ani rok zrejme tak 8-10 mesiacov. Začiatkom januára sme s ňou už boli aj na kastrácii. Je to takmer pravý opak jej predchodkyne Micky. Ničoho sa nebojí je to šidlo :-D a robí nám len radosť. Neradi by sme ju už ale pustili samú von, preto už tretí deň chodíme von s vodítkom a postrojom.
Sám som tomu neveril, no najlepšie je zohnať si čo najskôr nového domáceho miláčika.

dara 42

biela kobra maciatka uz maju domov vsetky. MBM dam vasu Wavu na virtualny cintorin aj Vasu Micku Luky . Zasluzia si to

dara 42

Luky LS micku ste uspat nemali a to , ze ma upchate crevlk sa dalo riesit. Knucala ano. Plakala . Ale pre boha preco ste ju trapili. Vezmite si dalsie maciatko, macku a dajte im lasku ktoru mate. Chcete to citim to a vasi rodicia. Prijmu inu macicku. V nej sa Vam vrti ta vasa.Ja som po 16 dnoch nasla Tomicka Mikulaska po smrti (zabil ho moj otec , autom,lebo bol nepozorny a lahostajny k tomu ze su tam macky) . Plakat budete ale troska inac budete na tamtu pozerat jasom mala Tomicka iba 1/2 t , macku po nej lebo budete vediet ze sa Vam vratila.

dara42

Biela Kobra a na morgo utulkov zato su preplnene , lebo maju debilne podmienky. A moje maciatka ani jedno a to uz boli 8 za 4 roky neskoncili v utulku a aj tulôavu macicku krmim vzdy ak najdem . Ale tebe by som neponukla nic !

dara42

Biela Kobra nechcela som byt drza ale ludska hlupost a egoizmus ma vytaca do vyvrtky. Patris kde sama sa zarda a zmizni odtial

dara42

jedulka, ja som svoje macicky zabalila do flanelovych kosiel co boli moje, dala som im moje sperky co sa mi pacili ku labkam a aj moje vlasy a vzala som si srts na pamiatku( tulacik uz bol v rozklade od neho som nemohla) anepomaha mi to nijako. Chybaju mi velmi... strasne! Viem , ze vsetko zive musi zomriet , ale boli to .

dara42

Luky pochopi , lenze u mna ani cas nefunguje. Momentalne mam 4 a malicke , ktore pojdu prec ... Tiez tigrikov mam. je mi to luto. nechecte malicke 2 nemam kde dat tiez su tigricata.

dara42

mgw wavinky mi je luto, krasnucka bola. A naozaj si myslite , ze sa nam vracaju? Rok sa uz trapim pre aTomicka. A aby toho nebolo malo v junz som prisla o Timka (kamoske som ho dala a tulaveho kocurika Tulacika)