Nudim sa v praci

Príspevok v téme: Nudim sa v praci
Nika2233

Mám problém a už si s tým neviem rady. Mám 22 rokov, priateľa na ktorom som podľa mňa závislá, aj keď je momentálne v zahraničí. Nonstop s ním musím byť v kontakte a nerobím nič len čakám na pc alebo na mobile kedy sa ozve. Ráno vstávam do práce v ktorej sa osem hodín denne nudím a som platená za nič, tým pádom som z tej nudy taká vyčerpaná, že doma sa už potom neviem k ničomu prinútiť. Chcela by som cvičiť, byť aktívna, no tá nuda a to, že už od rána viem, že môj deň bude opäť taký nudný a stereotypný ma hneď zabrzdí! Máte niekto niečo podobné? :(

MajuskaMajka

Ahoj
Tak ja mam tiez pracu v ktorej sa nudim,ale stiahni si napríklad omalovanky pre dospelých a nebudes sa nudit

atm

veves, tak ci tak sa to v blizkej dobe velmi preriedi. vsetky taketo pozicie kam len idu zbytocne peniaze, teda hlavne taketo 'dievcenske' pozicie (hranie sa s papierikmi:)) budu zrusene a minimalizovane ako to len pojde. som presvedceny, ze najblizsich 10 rokov to bude, zvlast na slovensku, velka bieda a ludia sa uz budu 'nudit' maximalne tak na urade prace:)

veves

inac 8 hodin plnych prace utecie ovela rychlejsie ako tie plne sedenia. minule som si pustila na mobile stopky a pozerala ako utekaju minuty:)

veves

ja tiez pracujem aj studujem VS a nenormalne sa nudim. kolkokrat robim aj pracu naviac, jeden papierik vypisujem aj 5krat krasopisne, upratujem si stale stol...proste mrhanie casom.
a ziadne slova typu ,,keby ta vidi sef,,, mas byt rada ze vobec niaku pracu mas,, neberiem do uvahy. nie som typ cloveka co cuci ako vos pod chrastou, od noveho roka davam vypoved:) uvidime, co to prinesie.