bolest laveho prsnika

[zruseny8]

vies co ja neviem ci budem mat tu pagetovu chorobu, netreba hned mysliet na najhorsie. ale to je tiez rakovina a kedze sa jedna o rakovinu, tak by tam mala byt niekde hrcka nie? podla mna mam skor zapal mliecnej zlazy. dnes ma to uz neboli, no to zacervenanie tam stale mam. a uz to zacervenane miesto nie je ani take tvrde a zdurene ako vcera..

jajka001_

hm precitlivene az bolave bradavky som mala velakrat, neviem ani z coho, oslabena imunita najskor. preslo to za par dni.

marikaa

Pagetova choroba bradaviek – je pomaly rastúci nádor bradavky a jej okolia. Prejavuje sa svrbením, začervenaním a bolestivosťou v oblasti bradavky alebo jej vtiahnutím. www.herklub.sk

marikaa

Smajlik, pozri si na nete "Pagetova choroba", myslím, že sa to prejavuje práve zmenou pokožky v okolí bradavky, v žiadnom prípade ťa nechcem strašiť, ale s tým, čo viem, by som sa obávala. Navštív najprv kožného lekára, uvidíš, čo ti povie a podľa toho sa zariadiš. Držím palce a daj potom vedieť, či ti to prešlo samo od seba, alebo ako.

[zruseny8]

mam 23 rokov a nebola som este. rano som si myslela ze tam mam hrcku, ale pravdepodobne nie. len je taky citlivy a ako som spomenula to zacervenanie, take akoby zdurenie a to miesto je tvrdsie..dakujem ze si sa ozvala

marikaa

Ahoj, napíš, koľko máš rokov a či chodíš na preventívne prehliadky ku gynekolóvi. Môže sa jednať len o nejakú kožnú alergiu, ale môže to byť aj vážnejšie, napr. Pagetova choroba. Na tvojom mieste by som išla aspoň na sono.