Svalové zášklby

Príspevok v téme: Svalové zášklby
sumec1977

Pekný deň, dnes je tomu týždeň čo sa mi prejavujú po celom tele svalové "zášklby". Prirovnal by som to k tiku v oku ktorý už asi každý z nás mal. Najprv to bolo len na jednom mieste konkrétne na mieste "solar" :-) trvalo to 12 hodín, kým som nešiel spať. Ďaľší deň to bolo na ramene. Posledné dni však cítim tieto tiky po celom tele, ani nie tak cez deň počas práce keď sa híbem ako skôr večer, ked si ľahnem alebo len tak sedím v kľude. Nasadil som si Magne B6 tbl, 3-4 denne no zatiaľ sa to nejako nezlepšuje. Moja povaha je skôr citlivá, častejšie som nervózny,jemne depresívny typ, v novembri som mal dosť veľký stres lebo som mal problémy zo žalúdkom a čakal som na výsledky gastra. Od oktobra mám problém aj s jedným okom, neustále mi slzí a je začervenané. Lekárka mi povedala že to je nejaký vnútorný zápal a dala mi Tobradex masť a keď si dám do poriadku žalúdok, zuby (mal som zápal)a oko sa nevylieči, mám prísť.Oko síce už neslzí ale občas je ešte začervenané. Bojím sa aby to nebolo niečo podobné ako Skleróza... Po akom čase ak mi nezaberie magnesium by som mal navštíviť neurologa ?
Inak užívam lieky na Accupro(tlak), Aerius (alergia) mám 34 rokov, 72 kg dosť športujem (bicykel) a teším sa z dvoch malých detí...

mrazka

Dobry den.
Presla dlha doba od Vasho emailu so ziadostou o rady, ale verim, ze ste sa zo vsetkeho uz postupne vyliecili a citite sa dobre!
Zaujmalo by ma, ako ste sa drzali a dufam, ze Vase cesty viedli aj k parazitologicke, lebo urcite by Vam vedela odpovedat na vela Vasich otazok a pomohla Vam.
Ozaj dufam, ze je vsetko ok!

Mimi1991

Ide pravdepodobne o benígny fascikulačný syndróm, na to výživové doplnky nepomáhajú žiaľ. Nie je to nič hrozné, ale to neprejde len tak, treba eliminovať stres. S tým vírusom to môže byť pravda, negooglite si moc o tom, pretože človek sa pregoogli k hovadinám, relevantná stránka je www.aboutbfs.com

pekloQ

zášklby su reakcia tela na nedostatok niečoho odporučam kupit vitamínoví doplnok Vitabolic - Biotech USA denne prijat minimálne 3L tekutín najlepšie čistej vody... a uvažovat o kvalitnejšej strave hlavne vela zeleniny a čestveho ovocia.. zmanou životosprávy... chodit na dlhé prechádzky na čerstvom vzduchu poprípade behat..

RNG

Niekedy su rozne nervove problemy sposobene nasimi vlastnymi virusami, ktorych nosime dnes uz plno v tele cely zivot a tieto pri znizenej viralnej imunite napadaju nervove obaly. Riesenie je, co dnes odporucam kazdemu, zvysovanie viralnej imunity. Viac pozri cez Googkle.sk pod rng, herpes, kde menujem rozne doplnky nna zvysovanie viralnej imunity

RNG

Na nakazy v ociach pomoze kvapkat koloidnu striebornu vodu do oka.
Zasklby mozu byt sposobene nielen tetaniou(nedostatok roznych mineralov), ale aj nedostatkom neurotransmiteru GABA v mozgu, na co pomoze brat vitamin B-3 vo forme inositol hexaniacinate, v davkach 500 mg, alebo zluceninu GABA a tohoto vitaminu predavanu pod menom Picamilon.
Tiez moze pomoct relaxant , aminokyselina zo zeleneho caju, L-theanine, v davkach 2 x 400 mg.

Sofi12

Sumec ďakujem...
Je Jún 2013 stav mám stále rovnaký,neurolog to zvalil na tetániu,ale ja si nemyslím ,že to je celkom tak.Neurolog mi dal AD citalec,neurol,Magnézium 500mg.Tieto lieky nezaberajú .Brnenie v tele a v mozgu cítim každý deň a svalové tiki tiež.Oko ma bolí v noci tiež ,pridalo sa nočné potenie.Snažím sa to nevšímať si a každý deň čakám ,že mi to prejde.A tebe našli čo?
Som obj.na imunológiu,dúfam ,že už niečo nájdu.

sumec1977

A aby som nezabudol, boreliozu mám neg. aj ked kliešť ma pred 10 rokmi štipol, mal som aj červenobiely fľak, lenže po tých rokoch to už z krvi nezistia a drahé testy mi nechcú spraviť...