menstruacia

s.o.n.j.a

ahojte, vobec sa neobavajte... Podla vlastnej skusenosti viem povedat, ze menstruacia meska: v pripade uzivania antibiotik, prechladnutia, prejedania sa citronov :)... taktiez zmena prostredia - dlhodoby pobyt v zahranici atd. Predmenstruacny syndrom je najma napatie v prsiach, prejedanie. No taktiez su tieto priznaky tehotenstvom, vtedy vas vsak mozu svrbiet bradavky, pripadne jemne sfarbeny vytok do ruzova, hneda... Sup k lekarovi pri podozreniach, meskat mozu aj z inych dovodov.
papa

formulka

cavte,asi zaciatkom roka mi vynechava menstruacia,v januari mi meskali vyse mesiaca,sla som gynekologovi,vysledky vsetko mam dobre aj krvne,ster,proste vsetko,dali mi injekciu,aby som to dostala,po 5 dnoch mi to prislo a teraz zase nic vyse mesiaca,predtym som fungovala normalne.Kedze mam nadvahu,zacala som cvicit,kazdy den brusaky a pod. a odvtedy mi to hapruje.Moze to mat suvislost???Pre istotu necvicim uz,pozorujem,ci to mohlo byt z toho a tak ked ma niektora z vas podobnu skusenost,prosim o nazor a odpoved,co sa to deje,ci to je normalne,bojim sa...Prosim,vujadrite sa niekto,za nazor alebo skusenost velmi pekne vopred dakujem,ahoje dievcata...

fekete

Kolkých rokoch to moze príst?Ja mám 13 a este to némám,ale nejaky zlty vytok my niekedy tecie,to je normálné?dá sa menstruácia volajako zrýchlit?Ja sa velmi hamím za to ze mi to este nepríslo a vsetkym mojej triede ano,,,Prosím odpíste cím skor

gigi7

Poradte mi prosím...Mešká mi to už 3 týžden.Partner pri milovaní to nikdy nenecháva vo mne vnútri, takže vždy vytiahne skôr..Mám trocha viac stresu v poslednej dobe.Môže mi meškať aj z toho, alebo aj zo zmeny počasia?robila som si test a bol negatívny... Myslíte, že môžem byť nejakým zázrakom nejakou náhodou tehotná?

java

bolesť pŕs môžeš mať aj pre začiatkom menzesu. Z prechladnutia ti môžu meškať. Ak si myslíš že by si mohla byť tehotná, urob si test.