Má niekto skúsenosť s mnohopočetným myleónom?

nadejka22

llek, to je určite môj ocko, zajtra ho k Vám majú previesť, prosím Ťa napíš mi na mail!!!!!Toto je osud... :-(((

llek

Nadejka, ak mi das nejaky mailovy kontakt na sebam napisem ti. Zajtra ma k nam ma prist podobny pacient z TT, tak mozno je to prave tvoj otec

nadejka22

Daenerys ďakujem veľmi pekne za podporu a za dodanú nádej, avšak nespomínaš nič o obličkách, tvoj ocko mal aj metastázy na kostiach a opuchy na obličkách? v ktorom štádiu mu to zachytili? písala som ti aj mail, je to tam osobnejšie, môžeš mi aj tam odpísať, ďakujem :-)

daenerys

ano, je to nevyliecitelne, to je pravda. Moj otec ma chorobu diagnostikovanu uz skoro 15 rokov a bol mladsi od tvojho ked mu to zistili. A to mu davali mozno 2 roky zivota. Dolezite je, aby sa s tym vyrovnal, aby bol psychicky ok. Ano, chemo sa tazko znasa, ma to kopec vedlajsich ucinkov, ale moj otec je bez chemo takmer 4 roky, lebo je to cele stabilizovane. Len pozor na infekcie, brutaaalny pozor! Ziadne mhd, ziadne davy ludi, nehanbit sa pouzivat ruska, ak budete doma chori, zadebnit sa a ziaden kontakt s nim. Obycajna nadcha moze spustit proces a moze ho aj docista polozit. Ak by sa moj otec poddal chorobe, uz by nezil, to je iste. Ale ber ho ako pozitivny priklad, ze sa to da, lekari su hotovi z neho, cakam, kedy ho budu v cirkuse vystavvat :)))

nadejka22

aj môjmu oteckovi zistili túto diagnózu, má 48 rokov a po vpichovaní vakcín Phostal imunológom začal mať rôzne problémy, bolesťi pliec, nespavosť, neskôr sa pridali bolesti panvy, mravčenie prstov, problémy s tlakom a obličkami.... nikto s ním nič nerobil, napriek tomu, že chodil po rôznych lekároch - nefrológ, ortopéd, reumatológ s tým, že ho každý odbil tabletkami, ktoré možno zabrali proti bolesťi na jednu noc...až kým mu nefrologička nezistila, že má skryté krvácie v tele, že sa mu stráca hemoglóbín, odvtedy leží už 3 týžden na internom v TT, na CT a magnetickej mu zistili metastázy na panve, lopatke a rebrách s tým, že je to rakovina kostí v 4 štádiu, avšak po ďalšom týždni, keď nenašli v žiadnom orgáne nádor, trklo ich, že by to mohla spôsobovať kostná dreň, tak mu zobrali vzorku a tam mu zistili, že sa mu tam vytvára paraproteín, tak nám zasa povedali, že môže ísť o rakovinu kostí - mnohopočetný myelon, avšak stále ho držia na internom v TT, lebo začal strašne opúchať, je celý naliaty vodou, obličky mu nepracujú, nemočí...momentálne je na intenzívke a lekári stále špekulujú, kedy ho pošlú do BA do národného onkologického ústavu...Prosím Vás podľa zistených informácií z netu, je to nevyliečiteľné, ale koľko je reálna šanca, že tu bude ocko s nami????

daenerys

moj otecko ma tu diagnozu, ak chces pokecat napis maila, mozno budem vediet poradit a podat info to prezivame :)

llek

A co konkretne by si potrebovala vediet. je to ochorenie, s ktorym robim kazdy den, tak ti snad budem vediet povedat