Možné tehotenstvo

Príspevok v téme: Možné tehotenstvo
kapeckaa

Dobrý deň,
Bola mi nasadená antikoncepcia,ktorú beriem už približne 4 mesiace. Po prvom doužívanom blistry som mala 7 dňovú prestávku,počas ktorej som dostala očakávanú menštruáciu a ďalšie 3 mesiace som ju užívala bez prestávky na nariadenie mojej gynekologičky,pretože mi tým chcela upraviť cyklus. Vo štvrtok som si teda dala poslednú tabletku, no v sobotu som mala nechránený pohlavný styk.V príbalovom letáku je napísané,že aj počas 7 dňovej prestávky som chránená. Avšak vzhľadom na zmeny,ktoré mi nariadila gynekologička - a to brať HAK 3mesiace vkuse, si tým nie som istá.Je teda možné,že by som bola tehotná? A taktiež by som sa vás chcela ešte opýtať,či má časté hodinové oneskorenie užitia tabletky nejaký dopad na účinnosť .Ďakujem

M 25

ale takéto veci treba diskutovať s doktorkou.. ona vie, aká hak je vhodná pre dotyčnú osobu ..
a ked má dotyčná problémy so žalúdkom, to má riešiť iný doktor, dať to do poriadku a až potom riešiť hak ...

nie užívať hak len tak ... v tom prípade je možné aj to tehotenstvo, ak nie je v poriadku žalúdok ...

maruska123

m 25 veru boli tu take temy a bolo ich pomerne dost...

ani hak nie je 100%, ani pri uplne presnom uzivani..ty ju mozes uzivat spravne ale moze sa stat, ze sa ti nevstrebe, ked mas napr problemy so zaludkom

ale samozrejme, stavat by sa to nemalo

M 25

sorry ja nepoznám žiadnu babu, čo otehotnela počas užívania hak a hlavne toho pravidelného.. a sorry, ani tu na fore som sa s nijakou nestretla :D

wreck

:)) haha, ake drapiky ostre. :D

da sa aj tu na fore pohladat ako babeny spominaju kamosky, ktore tiez takto brali a teraz prekvapene kocikuju. :) a isto by kazda z nich potvrdila, ako disciplinovane kazdy den brala hak.

aj ja osobne poznam devu, ktora behom roka uzivania otehotnela 2x. prve bolo neuspesne, ale toto druhe vyzera dobre. v jej pripade su v hre urcite komplikacie, takze to uznavam ako pritazujucu okolnost pre mna. ale viem, ze babo nechcela, isto mala zaujem vzorne uzivat kazde balenie.

ja si len myslim, ze treba hovorit pravdu a postavit sa k tomu s tym, ze poznam fakty. a tie su nemilosrdne take, ze "isto nie si tehotna" si pri uzivani hak nemoze povedat nikto a nikdy. ludske telo pozname este stale prilis malo.

M 25

hej, lebo ty sa v tom isto vyznáš viac :D

však preto som napísala, ak to užíva pravidelne a nevynechala žiadnu, tak isto tehotná nie je. a tu patria aj žalúdočné problémy.. ale k tomu sa ešte autorka nevyjadrila ..
a keby bolo niečo v neporiadku, tak jej to gynekologička isto oznámi ..

wreck

nezavadzaj, m 25, a este velkymi pismenami. :) netusis o nej nic viac, nez co napisala. nevies ci nema nejake nezistene kontraindikacie, traviace problemy alebo cokolvek ine, co moze znizit hladinu estrogenov. ani pri ukazkovom uzivani nie je spolahlivost 100%, takze opatrne s takymito kategorickymi vyhlaseniami.

M 25

ak ju berieš pravidelne , v rovnakom čase, nikdy si ju nevynechala, tak TEHOTNá URčITE NIE SI!!
však antikoncepcia je práve proti otehotneniu ..