Vlasy a plesatost

Príspevok v téme: Vlasy a plesatost
iremchan

Ahojte , chcel by som sa opýtať , či je isté, že ak má otec plešinu budem ju mať aj ja (otca nepoznám , ale že vraj má inú farbu vlasov a rovné), ja mám však vlasy po mame (farbou , hustotou - veľmi husté, aj sa mi vlnia konce , ako jej) , nefajčím, nepijem, nemám ani zvýšený cholesterol.

filajka

U nás to nevyšlo. Svokor - plešatý, muž nie (už má pred 40kou). dedo - plešatý, otec - nie (a ten už má 70). Uvidíš, a neboj sa toho tak, vyholíš si zvyšok vlasov a budeš frajer, neboj :)

iremchan

Mám 16 , nemám kúty ani nič iné , práveže mi dosť zhustli vlasy , oproti minulým rokom a to si ich ešte farbím

david23

koľko máš rokov? mal som spolužiaka, čo už v 17 mal kúty. Plešatosť nie je zo dňa na deň, ak bádaš teraz príznaky vypadávania, tak plešatý budeš, skús si premasťovať kožu olivovým olejom, vraj to pomáha.
inak teraz je móda mať holú hlavu, so dont worry:-)

iremchan

Preto sa pýtam , lebo z maminej strany dedo a jeho príbuzný (mužského pohlavia) nemajú pleš a to majú už po päťdesiatke , avšak mama tvrdí, že môj otec pleš má

tpch1

S dedicnou androgennou alopeciou zivotosprava prilis nesuvisi, podobne ani kvalita vlasov. Ak tvoj otec ma plesinu, tak je MOZNE, ze budes mat aj ty, ale nie je to ISTE. Vsetko ukaze len cas, avsak nemas velmi moznosti to ovplyvnit.