POLOHA ZO ZADU!!! =P

kriwka

aj mne to robilo problem, tiez mi to bolo neprijemne a trebalo mi curat, ale ked sa viac prehnem a viac vystrcim zadok, tak je to v poriadku, potom mi je to prijemne

markketa

ja mam tuto polohu zauživanu praktizovat až ked som už dobre rozbehnuta a rozvašnena.vtedy sa tvoje svalstvo tam dole dokonale uvolni,navlhči a ešte je dost doležite či maš nohy medzi partnerovimi,alebo alebo ma on nohy spolu a medzi tvojimi.ja som na sobe zistila,že ak ma mierne rozkročene nohy a akoby nimi roztahoval moje,tak mi to viac vyhovuje.tiez to nemam moc rada na doraz,ale po nejakej tej chvilke už v pohode može doražat a už ma to neboli.zaleži aj či je muž vyšši než ty,alebo aky ma penis.hlavne je to o sulade oboch partnerov.samozrejme tu polohu som popisala nie v stoje,ale na štyroch.potom sa da tak,že sa oprieš rukami a vlastne aj bruchom o postel,alebo stoličku atd...a niesi vlastne taka otvorena ako na štyroch,takže penis nejde moc hlboko.a v stoje klasika.aj tak ti to robi problem?ak ano,tak by si sa mala z drahym porozpravat a skušat ako ti to vyhovuje,kedy ti je to prijemne,ako neprijenme,skratka on to ma rad,tebe je neprijenma,treba nato prist a uvidiš,že bide prijemna aj tebe.ak to tvoja laska tak miluje,musi sa snažit a byt opatrny a zo začietku nežny.a ešte by som radila,pred milovanim sa vždy vicikaj,je to potom prijemnejšie.

xantipa

skús si ľahnúť na brucho a dať po seba vankúš aby si si odľahčila ťarchu na nohy a ruky, budeš tak viac uvoľnená a možno to nebude až tak nepríjemné. Prípadne mu povedz aby ti zároveň rukou dráždil klitoris.

xantipa

ja ju mám rada, ale keď sa to robí dlho tak aj mňa to začína trochu bolieť, tlačí mi to na mechúr a je to nepríjemné... Ale zasa poznám babenku ktorá praktizuje len túto polohu, pretože jej najviac vyhovuje. Veď každý má rád niečo iné a v sexe je doležité sa zhodnúť s partnerom. Tak mu to povedz a ak je chápavý tak ťa do toho nebude tlačiť, prípadne ochvíľu možete zmeniť polohu ktorá vyhovuje tebe. V sexe je doležité nielen brať ale aj dávať a nesnažiť sa za každú cenu uspokojiť len partnera ale trochu myslieť aj na seba.