Ako bezpečne sexovať?

suns

ja som s hak NIKDY nemala problem ( nastastie).. hned prva mi sadla, beriem ju uz asi 3 roky.. ta chut na sex je individualna, treba zapojit aj svoju iniciativu trochu !
a s tym kondomom, ved preco sa musi spravit do teba? normalne ked uz bude skoro hotovy, nech ho vyberie, stiahne si prezervativ a spravi sa tak.. naco sa musi robit "do kondomu do teba" ? tak nemate absolutne ziadne riziko !

pepinka

No napríklad aj to, že úplne stratili chuť na sex.. sú často smutné a v depresiách, a potom nasleduje rozchod a s tým spojené ďalšie smutné obdobie.

no a čo

to, že nemôže mať deti, nemusí byť automaticky z užívania hak! a čo s nimi ešte robí, ked ich tak lutuješ? to ma teda zaujíma.. poznám baby, čo užívajú hak už vela rokov a okrem klasickým vedlajších účinkov, nemajú žiadne iné problémy ..

dôležité je, aby hak sadla .

ja to beriem už niekolko rokov a nevymenila by som za nič na svete!
pre mna je to pohodlnejšie :)

pepinka

Viem, že jedna ochrana teoreticky stačí.. ale všade čítam, že baby otehotnejú aj keď majú kondóm, že v ňom môžu byť malé dierky, čo ani nevidno, atď. Ja osobne nemám skúsenosti s HAK, ale vidím, čo to robí s kamoškami. Je mi ich ľúto :( ..Jedna dokonca nemôže mať deti, a to ich veľmi chcela.

suns

"bezpecny sex" je strasne relativny pojem.. mas zlu skusenost s HAK ? nejake neziaduce ucinky? kludne ma informuj, lebo pre mna je to pohodlnejsie, ako kondomy, ale viem, ze je to svinstvo..

a relativny pojem preto, lebo mam kamarata, ktory mal sex s priatelkou asi 3 roky a jeho antikoncepcia bola - ved ho vytiahnem, ked uz sa chcem spravit.." a nic sa im za ten cas nestalo..