o čom sa baviť ?

Príspevok v téme: o čom sa baviť ?
Kajušqa

čawté .. mám taký problém .. neviem o čom sa mám baviť s ľuďmi ( so spolužiakmi napríklad ) .. mám 15 rokov a v septembri idem na strednú školu medzi úplne nových ľudí .. a neviem ako ich mám osloviť čím mám začať .. a hlavne neviem o čom sa mám s nimi baviť ,, prosím pomôžte mi :/

brunetka_a

o zálubach :)

a ved si baba, my kecáme stále ,mne až profáci nadúvaju nech som aposn 5 min. ticho že ma počuť na 3 chodby:D:D...

bud prirodzená, nájdi si rovnakých kamarátov a to prijde samo , neboj sa na stretnej sa tak či tak všetko otoči aj 4 x o 180 stupnou... luia sa menia..ja som v 1 ročníku išla na strednu asi so 4 kamoškami. 1 ročník sme boli spolu v triede kecali... 2 sme už boli len 3 ... (4 si nasla niekoho iného) v 2 ročníku som bola len ja( tie alsie 2 začali fetovať a piť a ja som taká nebola ) v 3 ročníku som bola zase len stou 1( čo potom si našla druhu)a teraz sme zase 3( stou 1. sa nebavím ) je to komplikované sorry :D:D

ALE POINTA žE PROSTE LUDIA SA MENIA, zostan sama sebou a proste potom zistíš kto ti kedy vyhovuje :) s čím o čom kecať ..hlavne necho do "skupiny " niekomu len preto že chceš byť bud oblubená alebo niečo :) rašej vyčkať pomaly sa spoznávaj a bude všetko dobre :))

Jane_3sto18

Nemusíš sa s nimi baviť o ničom. Keď oni budú chcieť, začnú sa s tebou rozprávať, pri niektorých ľuďoch zistíš, že fakt s nimi nemáš o čom ale pri druhých zistíš, že ste možno aj spriaznené duše.
Tak to funguje, tak vznikajú kamarátstva.

tulena

Doteraz ľutujem, že som na strednej nebola sama sebou a strašne som sa snažila zapadnúť. Každý jeden s tvojích nových spolužiakov ma ten istý pocit. To ti povie snáď každý. :) Ale tak nejde o to ide o prekonanie bariér. Sú to noví ľudia a zo začiatku vám isto aj triedny profák bude pomáhať. A to je pravý čas nebáť sa a proste pýtať sa a pamätať si o nich čo najvaic to je asi v každom vzťahu najdôležitejšie zároveň sa snažiť aj seba samu nejakým spôsobom zapojiť a nenápadne ich informovať o sebe. To o čo sa chceš podeliť s nimi, tak sa skús spýtať ich a potom je to už nachvíľu zase ľahkšie.. pár krát trápne ticho a čo o to ide. O pár mesiacov bude toho ticha menej a menej. Je dôležité hľadať aj takých ľudí, ktorí budú mať záujem tiež, "milujem" keď stretnem niekoho kto mi odpovie len áno nie a to je celé... Snaž sa byť hlavne sama sebou, nech akákoľvek nech spoznajú pravu osobu. Nebrať to tragicky. Iba toľko podľa mňa. Jednoznačne držím palce. Nehovorím, že je to jednoduché ale je dobré uvedomiť si kým sme a potom isť medzi ľudí. Vzťahy sú potom pevnejšie.