Odkladana operacia..

Príspevok v téme: Odkladana operacia..
Msaska

Môj starký má už 4 roky určenú diagnózu - po zlomenine v bedrovom kĺbe sa jeho stav zhoršoval až nakoniec má nejaký 4 stupeň, nemôže skoro chodiť, veľmi ho to bolí.
Operáciu mu v posledných dvoch rokoch stále "prekladajú" resp. neurčili termín.. najprv to brzdila poisťovňa,, potom štrajk lekárov..a stále je to v nedohľadne..nakoniec určili dátum 1. jún tohto roku.. aké sú šance, že ho už konečne zoperujú? už viac krát mal určený aspoň mesiac, v ktorom ho mali operovať .. je ten jún istý? Bojím sa pretože potrebuje operáciu aj na druhej nohe - výmena kolenného kĺbu avšak tento bedrový, jeho výmena je akútnejšia.. Lekár mu už vyše pol roka hovorí, že musí stále volať zisťovať či sa rad neposunul atď... naozaj toľko ľudí nie sú schopní zoperovať? prečo práve niektorí musia čakať tak dlho? sú v tom peniaze ? však lekár a poisťovňa by mali spolupracovať, vidia vážny stav pacienta.. ja toto nechápem .. neviete mi poradiť nejaké spôsoby akými to urýchliť?

llek

Pripad tvojho starkeho odraza realnu situaciu, ak pre bezneho cloveka je. Problemom dlhych terminov a cakania na operacie bedrovych klbov su limity poistovni. Proste na mesiac zaplatia nejaky pocet a bodka.A je rozdiel ci ide o vseobecnu, alebo Doveru alebo Union A do toho limitu sa treba zmestit. A to V sukromnych zariadeniach limity nie su, pacient si operaciu źaplati a tak necaka. Nuz taka je realita. Robi sa v takych podmienkach ake su.

Msaska

no starky ma 72..
ano ma aj problemy s cievami ale dva roky nic a teraz trochu tak ho objednali na sono ale vybavil si skorsie sono o mesiac..
doktor hovoril ze mu ma stale volat,, potom ze pred nim su ludia, potom ze strajk a odkladane operacie musia najprv vybavait..
potom zasa poistovna robila problemy.. proste raz to raz to.. a starky stale vola.. co a ako. tak ako sa da tam zajde aj to musi cakat vonka bo je tam vzdy plno na pat minut aby opytal aka je situacia..

kelllll

treba sa spytat lekara ci v tom nie je nieco ine preco neoperuju.Kolko ma starky rokov?Mojho starkeho necceli operovat lebo mal skorantenie ciev.No mali by vam to povedat.