ako sa rozist?

Príspevok v téme: ako sa rozist?
seresa

Ahoj Vsetkym,kto poradi,ale seriozne...Nas vztah je na rozpad aspon ja to tak citim,ale nedokazem to pravit,preco?Nemam chut milovat sa s nim,boskavat sa s nim :-( pritom ,je mi s nim dobre ,mame sa stale o com rozpravat,byvame spolu,robime spolu vlastne sme spolu celie dni uz rok,vztah ale trve 5r.moze to byt stereotip alebo?mam ho rada,nechcem ho opustit,ale takto?k comu to je,aby som navarila,upratala,pokecali spolu napapali sa a...nuda a bez... ako by ste povedli cloveku,ktoreho mate radi,ze na vztah to uz nie je?uuuf,tazkeee ,dik za nazor

Loveme

Hmmm, a ja, že napíšem nejaky zakerny navod ako sa rozsit :-( Mozno neskor :-D

Ale z toho co pises, skor citim, ze sa nevyznas vo vlastnych citoch. Sprav si program ( najlepsie sa zamestnat starostami alebo pracou) na tyzden bez neho a potom uvidis ci ti chybal.Ak mas pocit, ze mate doma stereotyp, takto zmen ty. Podla mna vsak najvasci problem je, ze ta uz nepritahuje. Skus sa vratit do obdobia, kedy ste sa spoznali a hladaj v nom to, co sa ti vtedy pacilo a preco si sa donho zamilovala. Nemyslim teoreticky spominat, ale realne sa tak spravat....akoby ste sa vcera streli prvykrat.

A douc sa gramatiku

Annie.S

poznám to. a ja som to spravila, ale po mesiaci odlúčenia sme to nevydržali, a nahodne stretko všetko zmenilo..ale, nedala som sa sním do vzťahu, až o rok a pol...a zatiaľ nám to ide,a tiež si niekedy myslím že, som asi urobila chybu keď som sa vrátila, ale stále z toho vzíde stereotyp. menšia zmena,a už je v poriadku všetko :)

lenkaaa4

z toho co pises mi vyplyva to, ze na jednej strane si s nim rada, ale na druhej strane niektore veci ta s nim nebavia ked to mam tak povedat... a kedze uz mate fakt dlhy vztah tak by som skusila pauzu... lebo co ak sa s nim rozides a uz viac takeho nenajdes a potom uz bude neskoro? na tvojom mieste by som skusila pauzu a potom uvidis co ako :) vela stastia :)

bejby

Podla mna spolu travite az prilis vela casu. Ked spolu byvate a este aj pracujete. ved si musite liezt na nervy. potom si nie ste vobec vzacni. je jasne ze nevies ako mu to mas povedat, lebo mu nechces ublizit ale tomu sa asi nevyhnes. Skuste si mozno dopriat nejaky cas od seba ak sa da mozno potom prides na to ze ti vlastne chyba. :)