Prosím pacienti Albertovej!

Príspevok v téme: Prosím pacienti Albertovej!
Albatroska

Mám otázku na klientov Albertovej. Zistila som, ze objednať sa dá len mailom a že jej treba poslať nejaké údaje. Tuším meno a dátum narodenia, ale ďalej neviem čo. Ak je tu niekto kto k nej chodí tak prosím napíšte mi, čo ešte treba poslať. A na akú mailovú adresu a či tam treba napísať aj aký mám problém. A koľko to asi trvá kým dá termín. A vraj vyšetrenie trvá niekoľko hodín. Je to pravda? Moc veľký dík!

šulo

ja som sa jej hned dovolal a ona mi povedala ze jej mam poslat mailom nejake udaje, tusim to bolo to, co tu spominate.
co sa tyka toho vysetrenia to trvalo nejake dve hodky alebo kus dlhsie. a termin mi poslala vlastne hned ked som jej napisal a bolo to nejako o dva tyzdne tusim.
a pis jej to na jej adresu. najdes to na ich stranke v kontaktoch. a robi v blave. ale to vsetko je v kontaktoch.

wodička

brasko mi tu prave krici, ze on ziadnu krvnu skupinu nedaval, lebo ju ani nevie. takze toto asi netreba. najlepsie ale ked jej napises a spytas sa co potrebuje. mozno je to u kazdeho nieco ine. mozno ine u zien a ine u muzov, neviem.

wodička

posli meno a priezvisko, cislo na mobil, krvnu skupinu, mozes pripadne napisat aj aky mas problem. no a zaujima ju aj kedy chces na to vysetrenie prist, ako ti to vyhovuje. ci doobeda alebo poobede. ten termin dostanes podla toho.
ja ale som mala stastie, lebo som jej zavolala a hned ma aj objednala. a tie udaje som jej nadiktovala do telefonu.