Milujem sestru svojej manželky

Príspevok v téme: Milujem sestru svojej manželky
SomZufaly

Som už úplne zúfalý a neviem ako dalej preto píšem sem. Takže som v situácii z ktorej neviem či je možné sa vlastne nejako dostať. Milujem totižto sestru mojej manželky. Možno si budete myslieť, že som hajzel a že si nevážim svoju ženu lenže ja jej sestru milujem už desať rokov a stále to trvá. Ked som mal 25 spoznal som svoju terajšiu ženu a dali sme sa do kopy. Asi zhruba po 3-4 mesiacoch som spoznal jej mladšiu sestru a akoby do mňa udrel blesk. Zo začiatku som si myslel, že je to len pobláznenie, ale ako sa ukázalo nebolo to len také chvílkové poblúznenie. Ked to ani po roku neprestalo tak som začinal byť zúfalý, ony majú so sestrou úplne úžasný vzťah a vedel som že keby som sa s jej sestrou rozišiel stratil by som obe a navyše som urobil najväčšiu chybu svojho života a oženil som sa so sestrou tej ktorú milujem - najskôr asi pod tlakom z beznádejnej situácie a preto, že som zbabelec - ja neviem. Ale proste prežívam peklo na zemi, lebo sesra mojej manželky býva o ulicu dalej - navyše sa pred dvoma rokmi vydala, stretnutia sa nejak veľmi obmedziť nedajú -a to som už skúšal, nepomohlo. O mojich citoch nevie nikto iba ja sám a dusím to v sebe a je mi z toho príšerne. S tou sestrou mojej manželky sme sa za tých 10 rokov tak zblížili že sú z nás najlepší priatelia a nikdy medzi nami nepadol ani len bozk iba sa občas objímeme a to sú tie chvíle pre ktoré žijem. Milujem byť v jej prítomnosti no zabíja ma táto situácia a ten pocit že nemôžem byť s tou ktorú milujem. Dakujem každému kto si toto celé prečíta a poskytne nejakú radu. Dakujem

bandit97

Ako to nakoniec dopadlo?
Chcem ti vyjadriť podporu a neboj sa, dopadne to tak ako má :)
Chápem čo sa ti dialo v hlave... viem čo sa deje mne... :(

lulu22

Zufaly..tak pri čitani tvojej témy som si povedala-ešteže mne to všetko trvalo "len" mesiac..chlap, s ktorým som bola, tak sa zamiloval do mojej sestry a musím povedať, že aj sestra do neho :( takže NIKDY nehovor NIKDY. to mám už overené. prežívala som mesiac muky,neviem si vôbec predstaviť, že by ma ťahal takto za nos roky..hrozné!! snád ti po rozvode bude lepšie, čo ty vieš, možno sa tá, ktorú ľúbiš stane tou, ktorá bude nakoniec s tebou.

Som Zufaly

Ahoj, mám zmenenú prezývku, lebo som mal problém s prihlásením a tiež viem, že toto je už stará téma, ale chcem Vám napísať, že sa situácia dosť zmenila. Ako mi tu napríklad Carie radila - tak podal som žiadosť o rozvod. Manželke som povedal celú pravdu, kedže som v podstate 10 rokov žil v klamstve pripadalo mi to fér, povedať jej pravý dôvod rozvodu. Najprv sa so mnou hádala každý deň - ona sa rozvádzať nechce - povedala mi, že ona nemá dôvod na rozvod. Momentálne hádky prestali, a moja ešte stále manželka so mnou vôbec nekomunikuje. So sestrou sú taktiež pohádané. Muž mojej švagrinej sa od celej situácie úplne dištancuje. Tiež to u nich nevyzerá ružovo, lebo ako som písal snažili sa o dieťa, no vôbec sa im nedarí. Ja so sestrou mojej manželky komunikujem, najskôr bola na mňa nahnevaná, ale neskôr povedala, že je v podstate lepšie, ked všetko vyšlo najavo - ona si cení úprimnosť. Moja žena s ňou rovnako ako so mnou nekomunikuje, hoci moja švagriná sa snaží to medzi nimi urovnať - aj ja som jej vysvetľoval, že je to moja chyba a nie jej, ale všetky pokusy o zmierenie sú bezúspešné. Pomaly som si uvedomil, že rozvod je najlepšie riešenie, len mi je veľmi ľúto mojej švagrinej, kedže jej sestra s ňou odmieta rozprávať a ona je z toho naozaj zničená a už nevie čo robiť... A chcem sa aj podakovať všetkým, ktorý mi tu radili, dosť mi to pomohlo pozrieť sa na celú moju situáciu objektívnejšie a pohnúť sa niekam ďalej.

AlexSandra

Este dodatok:

Vztah pre mna je ozajstny vtedy, ked som so svojim partnerom uplne na maximum stotoznena. Vobec si neviem predstavit, ze nic nerobime spolocne, netesime sa zo seba. Pre mna je vztah nieco velmi vznesene, magicke, vytvarajuce zmysel zivota, kde dochadza az k dusevnemu "splynutiu" osobnosti. Myslim, ze z tychto viet je jasny moj postoj k vztahu zufaleho a jeho zeny.

No vsak existuju aj ludia, ktori sa davaju dokopy, len aby im bolo menej smutno alebo aby vedeli lahsie splacat byt..

AlexSandra

Carie,

cloveku sa v zivote moze prihodit hocico. Nikto nemoze garantovat, ze ho partner nikdy v zivote neopusti alebo neprestane milovat. Ale ked dvaja ludia maju k sebe blizko, vidia si do duse, travia spolu vela, strasne vela casu (je jedno kde, hlavne, ze obom miesto vyhovuje), radi sa spolu rozpravaju, myslia podobnym sposobom, k ich odmilovaniu v najblizsej buducnosti sa da stanovit ista pravdepodobnost, ktora je dost mala.

Ked nadalej clovek pokracuje v sledovani (= vnimani) svojho partnera, nemoze mu uniknut, ze ich myslenie a komunikacia sa postupne rozchadzaju, aj ked podvedome, clovek moze zacat pocitat s tym najhorsim. Zle je, ked sa citovo oddiali len jeden, no ten druhy zotrva v povodnom stave. Kazdopadne, aspon vycitit by to ten zotrvavajuci mohol a pripadne s tym nieco robit (?).

Keby sa mi to stalo, Carie, urcite by som partnera nenutila zostat so mnou, podla mna je to ubohe. Aj ked mieru bolesti nedokazem vycislit, no nasilu nikdy...

Neviem odkial beries, ze ju nenavidi, nikdy sa tak nevyjadril. Ty si to dedukujes po svojom, s tym ja nic nenarobim. Skratka s nou pomaly nic nezdiela. Pes a priroda je zrejme rychly priklad, ktory autor predlozil nam citatelom pre nazornost. Zrejme je za tym to "myslenie" a "citenie", ktore maju odlisne. To, ze manzelke to vyhovuje, je aj celkom logicke, lebo ona je ten jednoduchsi typ. A okrem ineho, vyzera byt celkom chladna a odolna. Vybehla jej jedina slza? Zufaly nespomina, ale z jeho vyjadrenia by som odhadla, ze nie.

Ty sa vyjadrujes, ze "Ved len pes a priroda ma byt problemom?" Skus sa na to pozriet opacne: "Co im vlastne klape? A navyse, prejavuju si vobec lasku? .." Ked dvaja aj nemaju vela spolocnych zalub, aspon sa musia vzajomne obdivovat a silne pritahovat, aby taky vztah prezil.

Nezabudajme, citatelia, citat prispevky a reagovat ma zmysel jedine a jedine vtedy, ked vypovede zakladatela povazujeme za pravdive. Nie? Ak by sme spochybnili 1 tvrdenie, mozeme i dalsich 10 a potom sa uz nie je o com bavit.

Carie

Ja som uz citala neraz pribeh zo zivota, ze si zila zienka v spokojnom manzelstve, boli spolu uz par rokov, boli na seba zvyknuti, zena mala pocit ze vsetko je super, ze maju idealne manzelstvo. A tu zrazu. manzel isiel na sluzobnu cestu a uz sa z nej nevratil, zamieril si to rovno k inej zene, s ktorou, ako neskor zistila udrzoval kontakt uz pol roka alebo aj par rokov. Alebo. Zdrhol s jej mladsou sestrou, ktora u nich docasne byvala, lebo nemala kde. Takychto pribehov je spusta a stale sa stavaju. Muzi proste nevediea nieco riesit, okrem toho, co chce on este s nou riesit: Alebo co s nou vlastne kedy chcel riesit? Keby si kupila psa a zacala by chodit do prirody, prestal by milovat jej sestru? Toto pisem napriek tomu, ze ja osobne som velka turistka a milujem prirodu, mam velmi rada i zvierata a neviem si predstavit zivot bez nich, ale to neznamena, ze teraz budem odsudzovat ludi, ktori neziju tak ako ja. A ked je to pre mna a pre vztah zivotne dolezite, tak si to ujasnim uz pred manzelstvom a nehrniem sa do manzelstva s niekym, kto sa ku mne absolutne nehodi, ma uplne ine priority a este k tomu som zamilovana do niekoho ineho - do surodenca svojho nastavajuceho a viem, ze tymto ho budem mat vkuse na ociach a to, ze sa hrniem do manzelstva robim dokonca len za tymto ucelom! To je choreeeeeee! Brat si mam niekoho koho milujem a nie za ucelom dostat sa do nohaviciek jeho sestry a cakat, ze aj ona sa do mna zamiluje a ked sa tak nestalo, tak vsetku vinu hadzat na svojho partnera.

Carie

Alexandra a ty odkial vies ze ona ho nuti, prip. ze sa na ten dovod nepytala? Podla mna je uplne normalne ze ked mi manzel povie ze sa chce rozviest, tak sa ho spytam preco, podla mna sa ho to ona musela pytat a ja by som rada vedela, co jej na to povedal. On svoju zenu nenavidi, miluje inu, dokonca jej vlastnu sestru, preto o zene nepise nic pozitivne, vsetko mu na nej lezie na nervy, ale doteraz nenapisal jedinu vec, ktora by jeho zenu postavila v naozaj negativnom svetle. Ze sa pohadali? A ty si sa v zivote s nikym nepohadala? Ze mozno aj vyvolala scenu ked jej povedal ze sa chce rozviest? A co by si ty urobila, kebyze zijes v manzelstve ktore ti pripada mozno ako docela dobre, pretoze muz ti nikdy nedal otvorene najavo zeby mu nieco vadilo a zrazu ti povie ze sa chce rozviest? Usmiala by si sa, pohladila ho po hlavke a povedala: tak dobre zlaticko, zajtra pojdem na urad a vypisem rozvodove papiere? Co o svojej zene take strasne povedal ze je ta najhorsia? Ze nechce psa? Ze nechodi do prirody a na tury? Ze chodi do barov a kaviarni kecat s kamaratkami? A co od nej caka, ze bude nejaky odlud, ze sa vobec nebude stretat s kamaratkami? Alebo sa s nimi bude stretavat na inom mieste - ktore urci on? Predstav si, zeby si mala muza, ktory by ta nenavidel len kvoli takymto malichernostiam?

AlexSandra

Carie, citas niekedy po sebe??

Az 1 vetu venujes faktu, ze jeho zena sa ani nepytala na dovod. Cize je v pohode niekoho nutit zostat vo vztahu (?)... A hned si preskocila na temu peniaze, ktore naznacil zakladatel.

Zrejme sa snazi najst dovod toho, preco jeho zena zaryte odporuje rozvodu, ved je to zalostne ubohe..

Celkove zhrnutie: Ziadne city ani z jej strany + odmietnutie rozvodu = asi zenuska ma nejaky profit bytia so svojim manzelom.

Ked city a spolocne zaujmy to nebudu, co teda ine ??!?