Ach tá závisť...kedy skonči

Príspevok v téme: Ach tá závisť...kedy skonči
leksus

Ahojte som chalan mam 15r.. moj problem ?...trochusa tu vyrozpravať(vypísať) a počut nazor uplne iních ľudi a nie len od priateľov:..vyzerám pomerne dobre ,mam dosť kamošiek a par dobrých kamošov a uplne mi to stači , v triede aj na škole som pomerne dost známy ,dobre sa obliekam podla iních..no som priateľsky spoločenský typ ktorý sa snaži s každým vychádzať..ale nejde to ... ked ma uvidi dievča alebo chlapec s trocha komplexami hned povie že som namysleny kkt debil atak dalej ..domyslite si nadavky.... vadi mi to že vobec niesom taky človek ale uplne dobrý človek...každy mi vrvai že jeto zo zavisti aj ked vobec neviidm nič avidenia hodneho tože si omne polovica cudzich ludi že som kkt debila tak dalej a tak dalej ...skrátka je to už dosť otravne..ku tomu idem na strednuv tom isotm meste a samozrejme niektori ľudia si dali zaležať aby už par ľudi s ktorymi chcem vychádzať dobre maju omne zlu mienku..strašne mi to vadi niekedy už neviem čo robiť dalej a ako pokračovať :/

mhd

Mna zaraza jedna vec, a to nielen v tejto teme, ale prakticky vo vsetkych, ktore zakladaju adolescenti. A totiz, ze ako najdolezitejsie o svojej osobe uvadzaju to, ako vyzeraju a ako sa obliekaju. Velmi nebezpecny trend podla mna..

_SiNdy

z toho co si napisal si nemyslim ze si namysleny. Ludia co to o tebe tvrdia ti asi zavidia. Co to ti uz nepoviem ale v kazdom pripade si z toho nic nerob mas 15 onedlho pojdes na strednu a tam spoznas novych kamosov a kamosky a pokial si aj ty budu o tebe mysliet nieco take ako ty na zakladke tak je asi problem v tebe. To uz musis vediet ty sam.

kiki

ale prosím ťa nič si z toho nerob ,ludia su dnes strašný a niektorí si zavidia aj lepši nos medzi očami,povznes sa nad to :)

leksus

Pokiaľ ja dobre viem som sebavedomý, a byť sebavedomý alebo namyslený su dve rozdielne veci,ľudia si ich často spletú...ide mi o to že nechce tak pôsobiť.ludia nechci byťv spoločnosti protivních ľudi ale prijemních a o to mi ide...no a Synthetic neviem ako sa prave nezaujimať o to čo si omne myslia druhí.

lost

"tak na tom asi niečo bude."

plati len vtedy, ak tomu sam uveri, inak sa to neguje s "Čím viac sa budeš zaoberať čo si o tebe myslia iný"

:D

Synthetic

Čím viac sa budeš zaoberať čo si o tebe myslia iný tým skôr začneš mať depky a aj psychické poruchy. Že nie si namyslený ? Že nemáš komplexy ? Fajn, ak je to naozaj tak, tak by si nemal mať potrebu to vytrúbiť do celého sveta.

Na druhej strane my nejde nenapísať, ak po stretnutí s tebou si zhruba 6 resp. 7 ľudí z 10tich myslí že si namyslený tak na tom asi niečo bude.

lost

leksus

nabuduce nehorom "som dobry" ale "nie som zly" ;)

do toho je narocnejsie sa obut :D

ved ani ja nie som zly, či ??? :D

leksus

dakujem ze ake take to povzbudenie:) ano dost ma trapy ked si cudzi človek omne myslí hluposti, jeto zaražajuce a veľmi neprijemné slovo dá slovo a polovica mesta si o vas myslí bohviečo...že som neviem ako falošný ačo ja viem čo ešte ...jeto až k plaču ako je dnešný svet neprajnícky...0vecka mysliš že ked o sebe poviem že som dobrý človek ktorý praje iným tak som namyslený?..pravé o takých ľudoch hovorim...