Annemarie Borlind - zhorsenie pleti?

Príspevok v téme: Annemarie Borlind - zhorsenie pleti?
certicka

Dobrý deň, už asi 6 týždňov používam prírodnú kozmetiku annemarie borlind avšak odvtedy sa mi dosť zhoršila pleť. Neviem, či je to tým, že sa pleť potrebuje zbaviť zápalov v koži alebo mi jednoducho táto kozmetika nesadla. Sú to skôr vyrážky také malé biele a nejdú poriadne vytlačiť. Akné mám už asi 5 rokov, no nie nejaké hrozné. Neviem, či mám vydržať a pokračovať alebo ju vysadiť, preto prosím ak máte skúsenosti s touto kozmetikou poraďte. Ďakujem veľmi pekne :)

ginger24

ja som názoru, že ti to proste nesadlo. Mám takú istú skúsenosť s touto kozmetikou. PO začatí používania sa mi tvorili také biele ohraničené miesta, ktoré nešli vytlačiť ani nič..vyzeralo to, ako také mapy ani neviem čím naplnené. robilo sa mi to hlavne na sánke, krku, pri ušiach..po 2 meiacoch používania čisto prírodnej kozmetiky - annemarie borlind + saloos - návštevách kozmetičky, úpravy stravy, .... a neviem čo ešte všetko som urobila preto, aby som sa tych potvor na tvari zbavila, som skončila u kožnej a už to nešlo riešiť inak ako roaccutanom...a to som nikdy nemala nejakú extra otrasnú pleť..skôr ma trapili jazvičky, upchaté pory v t-zone a sem tam nejaká vyrážka. Tie čisté prirodne oleje a silice boli uplne agresivne na moju tvar..chodila som neustale mastná, červená zapálená, fľakatá, dokonca mi akoby až vypalili nejaké miesta v pokožke...držím palce certicka. ja som nevydržala a radšej som šla ku kožnej...ale tu na fore som čítala, že to niektorým pomohlo..hoci sa to na začiatku zhoršilo..ale ja som po 2 mesiacoch vyzerala strašidelne a radšej som šla k Dr.

ricci25235

prirodne oleje pory neupchavaju... upchavaju ich ropne produkty obsiahnute v kremoch. reaguje tak citliva mastna pokozka na agresivne cistenie pleti

lampa

Vela ludi s problematickou pletou neznasa prirodnu kozmetiku. Asi je to aj tvoj pripad. Prirodna kozmetika totiz obsahuje oleje, ktore casto upchavaju pory.