PROSÍM POMOC SÚRNE

Príspevok v téme: PROSÍM POMOC SÚRNE
loker

Príznaky pruhu sú také že mate opuchnuté semenníky a podbruško ?? Nedávno som zdvýhal na mna pomerne tažké veci,kedže som vysoku a suchý.No opuchnute ani červene nemám nič ! Iba ma na dotyk bolí pravá časť mieška.Semenník nie.Dakujem za ODPOVED!!Možem to mať len nejak vysilené ? Lebo otec mal tiež prednedávnom takúto vec ked v robote sa moc presilil.

loker

Tak uspel som.Išiel som k obvodnej,tá ma samozrejme poslala k urológovi.Nič to ani nebolo,len nebolo prijeme ako mi prst tlačil pod penis.Presilenie nič viac.A povedal som mu aj iné veci,ktoré ma trápia a poradil mi.Tak sa nikto nemusíte báť,nieje to strašne.

Fero M

nevymýšľal a chod, ja som sa raz prechladil a nešiel som a teraz trocha hole kríže a čuram žiletky. Tak padaj do obvodnej a nech ťa pošle niekam na urologiu, lebo na obvodne mam tiež svoj názor. Penicilin ti predpíšem aj ja

loker

Normálne ako u koho.Prvý krát sa mi takéto niečo stalo.Radšej teraz ako nikdy.A nedá sa,že by mi len obvodná dala nejakú mastičku a tabletky ? Keby to nebolo nič vážne.No aj tak Vám dakujem.Zajtra ráno budem teda v čakárani.

loker

Ved áno.V piatok som prišiel ráno o 6 a som si išiel lahnúť ale nuž som sa zobudil o 8 večer.A vtedy ma to začalo bolieť.Báť sa ja nebojím,nemám čoho,len ak mi to bude chytať surovo bodaj mu :-) A rodičia ma chceli poslať hned na pohotovosť..

Nela41

No choď za obvodnou. Ona ťa pravdepodobne pošle na detskú urológiu kde by si mohol ísť teoreticky rovno lenže napríklad u nás je to tak že je detská urológia len utorky a štvrtky a to by si bez obvodnej nevedel. Alebo si nájdi číslo na detskú urológiu v tvojom meste na nete a zajtra tam zavolaj či tam sú a rovno choď tam to už je na tebe len s tým nečakaj ;)

loker

Ale mám ešte 15.Urologa ešte svojho nemám.Mama mi povedala aby som behol k obvodnej,že ta čo mi povie.Bojim sa strašne toho,lebo ked si to chytim,tak ma to bolí,a nie ešte aby mi to mačkal ten pán :-(( Ale každopádne ti dakuajem.

Fero M

V pondelok smer Urologia. 7eur prednostné vyšetrenie a tam ti povie, či si sa presílil, prechladil, či máš pruh alebo či nejaký iný problem. Tu to isto nevyriešiš a sú to veci ktoré netreba zanedbávať a podcenovať, takže v pondelok doktor.