Vzťah bez romantiky

Príspevok v téme: Vzťah bez romantiky
afrodita

ahojte, mám priateľa s ktorým som už rok a pol. Viete ja som taká, že potrebujem vedieť, že ma chalan miluje, že mu na mne záleží a že ma nechce stratiť. A hlavne potrebujem romantiku. Bohužiaľ mám priateľa, ktorého romantika vôbec nezaujíma a aj keď som mu už veľa krát povedala, že to potrebujem a že som bez toho nešťastná tak mi len povedal, že on na také nie je a že to nedokáže. No je som už veľmi zúfalá a hrozne utrápená, lebo sa toho nedokážem vzdať. Priateľa veľmi milujem a nechcem sa s ním rozísť. A mňa zaujíma váš názor na to ako to mám vyriešiť a čo mám spraviť aby sme boli spokojný obaja.

AdamKrt

Tu je to sama romantika, ze ju ma robit muz a zeny co ? Tiez moc neberu ohlad na muzske pocity a potreby.

Z mojho pohladu sa zda, ze zenam sa paci romanticke spravanie muza, ale pokial ma nieco urobit zena, nejaky ustupok, tak to sa im uz nepaci.

Bude to zniet sice asi uboho, ale zatial mi vyplyva, ze zena bude len vtedy stastna, ked sa bude trapit a muz si ju bude drzat na kratko. Pretoze ked chce pre ne urobit muz dobre, obrati sa to proti nemu. Dostanu co chcu a potom stracaju zaujem.

Leela333

A nemusíš to hneď ukončovať, ako navrhuje kukucko. Priprav niečo sama, hoci ťažko povedať, či to ocení, keď na tú romantiku proste nie je. Inak nikde si nenapísala, čo ty považuješ za romantiku to by ma dosť zaujímalo.

hop

uz to tu niekto nacrtol :)
to co ty ocakavas od neho by si mu mohla skusit pripravit ty. mozno sa s nim o tom vopred porozpravat, a hlavne, priamo to na neho vysypat. hlavne nech to nevyzera ako vycitka roka :D
a potom skusit nieco pripravit. mozno po tvojom monologu na temu romantika a naslednom priklade v praxi pochopi, o co ti ide a co potrebujes.
tiez si myslim, ze chlap by sa mal hecnut a obcas, aj ked s tym nie je stotozneny, zenu niecim romantickym prekvapit. a to ci ste/nie ste naladeny na rovnaku vlnu je v tejto veci kravina.

3nttt

winki takeho mam aj ja :D mna v starej favoritke na holanskych kolotococh poziadal o ruku s laskyplnym slovickom "NA" :DDD

1zufka1

kukucko - mas pravdu, aj nie. Nikdy nenajdes niekoho, kto ti je uplne rovnaky, a preto rozlisne ponimanie niektorych veci este neznamena jeho prekazku(niekedy ano). Zalezi na tom, ako dvojica tie rozdiely prekona. Ak sa dokazu sebe navzajom prisposobovat, su obetavi( on sa prisposobi jej, inokedy ona sa vzda niecoho ineho koli nemu, z lasky), vztah sa stava silnejsim a partneri su stastnejsi.
Avsak, ak sa nedokazu prisposobit veciam, na ktorych druhemu zalezi, a je to dlhodobi problem, skor ci neskor vztah skonci. Mozno nie presne koli tomu istemu problemu, ale problemu, ktory bol vyvolany predchadzajucimi problemami.

kukucko

ukonc to s nim a najdi si takeho, co Ta dokaze uplne uspokojit - Ty vnimas lasku inak ako on, ste naladeny na ine frekvencie, casom aj tak by ste mali vacsie problemy