rast vlasov

dev

...len taky poddotazik...vcera som si kupila masku od Gliss Kur...ciernu...vlasky krasne hebke, jemne....good choice..;)

dev

iwi..na endokrinologii som bola uz v 18ske, nic mi nikde nezistili...na ziadnych vysetreniach, aj krv je v poriadku, nechapem, no stale mam akoby pocit ze je to prave hormonmy. Mavala som problemy s menzesom, a myslim ze to mozno je tym ze moje telo je dost citlive na vykyvy hormonov, hladina kolisa, ale vraj je to normalne..:))) trosku mi chybaju asi zenske hormony...aby to bolo v rovnovahe, len nikto s tym nic nevie..co robit...k olejom...kupila som si par kuskov...kokosak...atd...ale vzdy mam vlasy este blbsie...no neviem...btw..stitna zlaza je v poriadku..co sa tyka pitia vody...praveze vela krat na to zabudam...a zas ja mam informaciu ze aby mal clovek krasne vlasy, ta voda je nesmierne potrebna, tak potom som z toho jelen....a taktiez ovocie, preco by to nemalo byt v poriadku ak jem ovocie, len ted som zacala trosku..dbat na to...inac...klasika...stravovanie, aj ked sa vela krat stalo ze som zabudla papat pocas dna...alebo len tak som trosku si dala z necoho...mozno chybaju vitam. min. ale to uz treti mesiac uzivam doplnok...na zlepsenie kvality vlasov...no neviem..

- mira

Štiepenie vlasov poukazuje na nedostatok minerálov a nadbytok látok s expanzívnou energiou, ako sú sladkosti, ovocie, chemické aditíva, povzbudzujúce látky, aromatické látky.
Minerály treba doplniť zo zeleniny, hlavne z varenej, pretože tepelnou úpravou sa zmäkčujú vlákna a minerály sa ľahšie uvoľňujú. Tak isto z neobrusovaných obilnín, ktoré je nutné uvariť domäkka tak, aby boli hladučké a lahodné.
Zároveň treba kontrolovať príjem tekutín, pretože nadmerné pitie uvoľňuje vlasové cibuľky a celkove prispieva k demineralizácii.

Iwii

apropó dev každý olejček má svoje účinky. Jeden je výživujúci, iný zase dodáva vlasom lesk a konkrétne mandľový olej je hĺbkovo hydratačný pre pokožku a pleť a na vlasy resp. iné kožné deriváty ako sú nechty pôsobí ako stimulátor rastu. Tak o tom to je, že si vyberáš také oleje, ktoré ti napomáhajú prírodne riešiť problém s vlasmi resp. s pleťou, pokožkou :-)

Iwii

dev možno problém bude niekde inde. skúsila si endokrinológiu ? možno máš problém so štítnou žľazou. Príznaky nepodceňuj!

dev

co su to za rady s olejmi na vlasy...
bud ja neviem davat kokosovy a barsaky olej na vlasy, alebo je to podla mna dost velka blbost...ja mam po oleji vlasy tazke este viac rozstiepene, matne, onicom...az masne...hoci si po kure klasicky umyjem vlasky samponom, a preplachnem...potom v com je to???

btw...mam ten isty problemik...vlasy sa tak rychlo stiepia a padaju, ze dlhe vlasy asi u mna vobec nehrozia..neviem uz v com je chyba, vyskusala som snad vsetky sampony, nefenujem, nezehlim, necesem...len padaju a padaju a padaju...a stiepia sa, su matne, bez zivota, jemne...onicoom...

Iwii

Claudia ja som mala hlavne veľmi suché vlasy, tak som ho používala na hydratáciu vlasov a dávala som si ho aj na pleť. A práve pri jeho používaní na pleť som zistila, že sa mi perfektne zahustilo obočie a chlpky na obočí mi rastú oveľa rýchlejšie. Tak určite to zaberá aj na vlasy :-)

Claudia6

Ten mandľový používam na pleť namiesto krému,je vynikajúci.Na vlasy dávam kokosový a olivový.Iwii zdá sa ti,že po tom mandľovom ti rastú rýchlejšie?