Balí vás sukničkár?

Príspevok v téme: Balí vás sukničkár?
suknicka?

Osamelý a hĺbavý

Poznávacie znamenie: Vyskytuje sa v kaviarňach, parkoch a galériách. Je sám, číta knihu, kreslí, píše alebo zasnene hľadí do diaľky. Okoloidúce krásavice ho nechávajú ľadovo chladným (alebo aspoň naoko). Už po chvíli získate dojem, že tento muž musí mať neuveriteľne bohatý vnútorný život. Jeho oči neblúdia po vašom tele, ale sú pevne ukotvené v tých vašich.

Zaujíma ho predsa vaša duša, nie telo. Zrejme sa vás spýta, čo si myslíte o niečom, čo vás momentálne spája, a navodí pocit spojenectva: Vy a on proti zvyšku sveta. Tento typ zvodcu môže mať mnoho podôb, ale všetci majú spoločné, že nikdy nebudú naliehať. Sú tajomní ako hrad v Karpatoch a prebudia vo vás túžbu preniknúť do ich zložitého vnútra. Dajte si pozor: On vaše nohavičky objaví rozhodne skôr, než vy nájdete kľúč k vzdušnému zámku. "Moja stratégia spočíva v tom, že ženu nechám, aby sa chytila sama. Zobudím v nej pocit, že sa mne síce páči, ale vystačím si aj sám, že je to ona, kto musí dobývať a snažiť sa prelomiť moju tvrdú škrupinu. Študujem umenie, takže pôsobiť ako roztrhnutý osamelý umelec je pre mňa dosť jednoduché, "smeje sa dvadsaťštyriročný Jakub.
Typ č. 2: Medzi nami dievčatami

Poznávacie znamenie: Je to super kamarát. Tvári sa, že na svete nie je nič zaujímavejšie než ženské starosti a radosti. Vie počúvať, je nesmierne citlivý, pozorný a ohľaduplný. Vzbudí vo vás dojem, že vám absolútne rozumie a že mu ide naozaj a len o vás a vaše blaho.
Rýchlo pochytí váš zmysel pre humor a nenechá vašu bránicu sekundu odpočívať. Vlastne si ani nestačíte všimnúť, že má ruku prepletenú medzi vašimi stehnami a olizuje vám ušný lalôčik.

Túto taktiku používajú skutoční hráči. Každý muž i žena totiž v správaní k druhému pohlaviu používa rôzne taktiky a osvedčené postupy, lenže tento chlapík si trúfa konať ako akýmkoľvek trikom nepoznamenané neviniatko! "Vyrastal som s dvoma sestrami, takže dobre viem, ako sa dievčatá bavia, čo ich trápi, ako premýšľajú píše server jenproženy.cz. Ženy sú zvyknuté, že sa chlapi správajú ako necitlivé hoviadka, takže ak majú pocit, že ich niekto chápe a počúva, stávajú sa úplne bezbrannými," prezrádza tridsaťročný redaktor Vlado.
Typ č. 3: Dobrodruh

Žije zbesilo a do rýchliku donúti nastúpiť aj vás. Zrýchlene prežíva aj vzťahy, takže zabudnite na romantické oťukávanie. "Veď život je tak krátky!" Tento ľadoborec vykoná rýchly nájazd a vysvetlí vám, prečo to inak nejde. Môže tvrdiť, že za niekoľko týždňov mal niekam odísť, odsťahovať sa alebo oženiť, ale potom ste prišli vy a zrazu je všetko inak.

Musíte sa teda rýchlo spoznať, aby ste zistili, či ste si súdení. Ha. Samozrejme že neodchádza ani nemá kúpené snubné prstene. Ak by totiž cestu plánoval, taktne by o nej pomlčal a vymyslel si niečo iné, ako vás bleskovo položiť na lopatky a vysať z vás počas mesiaca všetko, čo sa dá. "Keď sa so mnou zoznámil, už vtedy vedel, že za dva mesiace na rok odchádza. Samozrejme to tajil. Vzťah ihneď nabral obrátky, ktorým som sa bránila už kvôli škole. Márne. Koncerty, večierky, výlety, sex všade možne vrátane hradnej veže.

Skončilo to týždeň pred odchodom jeho priznaním a mojou zabudnutou skúškou. Poslala som ho nahlas do horúcich pekiel. „Ale ja som dobrodruh, mačička,“ povedal, ako by to bolo predsa na mne, aby som ho odhadla, spomína na stretnutie s milostným parným valcom dvadsaťpäťročná študentka Sára.
Typ č. 4: VALMONT

Gentleman telom i dušou. Teda aspoň to dobre hrá. Je vždy upravený, navoňaný, láskavý, pôsobí sčítaný. Neponáhľa sa. Vyhliadnutú korisť zvádza pomaly, ale isto. Uplatňuje všetko, čo má na sklade. Môže sa správať ako všetky predchádzajúce typy sukničkárov, ale navyše vytasí celý arzenál klasických, časom preverených zbraní: kvety, básne, romantické večere, pozvanie do Paríža, ponuku na sobáš.

Asi si hovoríte, že niečo tak priehľadného by vás nemohlo zlomiť. Ale mohlo! Časom totiž začnete veriť ,"že to myslí úprimne", že je taký, akým sa pre vás robí. Jedného takého som vyspovedala. "Ženy si spočiatku myslia, že hrám divadielko, a neberú ma vážne. Lenže moje pozornosti a lichôtky sú im natoľko príjemné, že privolia k ďalšej schôdzke; nepovažujú ma totiž za nebezpečného. Vo väčšine prípadov sa ale časom premenia v zamilované romantičky," provokoval ma dvadsaťšesťročný navigátor Adam.