Najhorsi trapas

Príspevok v téme: Najhorsi trapas
slniecko25

Konecne sme sa s novym priatelom odhodlali k sexu ... vsetko bolo super az na koniec :D hotova katastrova !!! ako trapas sa stane kazdemu aj mne sa ich kopec stalo ale na toto nezabudnem do konca zivota .... Ako sme dosexovali tak priatel ma isiel este potesit vobec prvy krat jazyckom ze sa mi ide pozriet na moju malinku ze ju este nevidel ... v momente ako sa jej dotkol z nej vysliel vzduch:D baby asi poznate ...ale toto bolo v takej kur.. sprostej chvili ze aaaaaz ... a najhorie ze on mi nechce verit ze mi vysiel vzduch z posvy ale ze som si prdla ..no uplna parada ..lahol si naspat vedla mna s strasne sme sa smiali ... ale stale je to premna strasne a radsej sa mu uz nedam ,,okostovat,, :DDDD tak a teraz sa mozete smiat zase vy :P

JahO_Odka

Ojojoj, vaginálne prdy :D Koľko srandy som si s tým ja užila... divné, že len s bývalým sa mi to stávalo.
Ale inak bezvadná téma! Vyčarila mi úsmev na tvári v tento škaredý upršaný deň.

slniecko25

ako s byvalim partnerom sa mi toto stavalo bezne a neriesili sme to ale toto bolo proste prvy krat s niekym inym kto dokonca sex mal 3 krat v zivote :D tak on takke zvuky asi este nepozna ... nemyslite si o nom ze je nejaky debilko ... on je skorej opatrny a ani vela dievcat nemal tusim len 2 :D a to ma 27 rokov alee super chalan:))

dobra vila

slniecko...a co je na tom? Skor je to tak milo smiesne, ako trapne a vobec by som si z toho tazku hlavu nerobila, aj ked to bolo 1x. O to veselsie... :D.
Skor mi pride blbe, ze ti neveril, ze ti to vyslo z posvy... uz aby som bola nechutne vulgarna - tak si tam mal podrzat hlavu! "haha"

lulu22

mne sa stali asi len dva..čo si tak spomínam.. tie zvuky z vagíny neriešim :D
s priateľom sme išli z amfilu a dostali sme chuť na to a tak sme si našli také trávnaté miesto za rozostavanou stavbou a našťastie sme mali deku... a v tom najlepšom, ked som si to užívala a dávala patrične najavo, tak sa zrazu z tej tmy ozval hlas a od nás, asi meter, ležal bezdomovec spitý :D:D:D:D
potom raz som bola s priateľom na bicykli a išli sme cez les..a keď sme sa milovali, išiel pánko okolo na kole :D