čo mi pomohlo na akné

Príspevok v téme: čo mi pomohlo na akné
linda-lin

Vždy som trpela tým, že som mala škaredú pleť, plnú akné, pupákov a všeliakých odporných podkožákov. týmto som trpela dosť dlho a možno je to aj vekom že teraz je moja pleť ako vymenená. je tu veľa tém o akné, tak vám poviem čo pomohlo mne:

1. používam pleťovú kozmetiku od Avonu Clearskin Profesional. viem že niektoré veci od avonu stoja za prd, ale na toto fakt nedám dopustiť. Ráno používam čistiaci gél a pleťové mlieko a večer tampóny (sú už navlhčené).
2. Dva razy do týždňa pridávam do čistiaceho gélu sodu bicarbonu. áno a pomáha to.
3. nechytať si tvár. keď si ju budete chytať každých päť minút so špinavými rukami, tak tak aj budete vyzerať
4.Utierať si tvár len do čistého uteráka. nie do takého chronťáka, do ktorého si utiera ruky celá rodina
5.Vždy sa večer odlíčiť, nech sa deje čokolvek. ja osobne už make up ani nepoužívam, nechávam pleť dýchať, poprípade použijem len lokálne korektor
6.Treba jesť vitamíny a hlavne zinok, ten pleti pomáha
7. čo sa týka vytláčania, vytláčam. ale vytláčam len keď vidím že pupák už "dozrel"

toto robím ja a pomáha mi to. naozaj. dúfam že niečo z tohto pomôže aj vám, pretože viem aké je nepríjemné mať problematickú pleť. prajem veľa šťastia.

lochness

suhlasim s tou sodou, ja si jej trosku primiesavam do cistiaceho gelu ktorym si vecer umyvam tvar od sminiek, robim to tak nejake dva tyzdne a vidim ze sa mi prestali zapalovat pory a robit vyrazky... rano si umyvam tvar antibakterialnym syndetom od SebaMed, myslim ze aj to pomaha... plet mi to nevysusuje, ani supinky sa mi nerobia... tiez uz pouzivam len tonovaci kremik a korektor, no len som zvedava ci to tak aj vydrzi alebo je to len prechodne zlepsenie :) a takisto pijem vela cistej vody, na to tiez netreba zabudat :)