znamienka na bruchu v tehotenstve

Príspevok v téme: znamienka na bruchu v tehotenstve
TYČINKA

Ahojte, dobry den vsetkym.

chcela by som sa spytat na znamienkana bruchu, mam tak 3 sosovice, kazda priemer tak 0,5cm, su nezhubne, ale vraj budu stale trochu rast... ale to, čo ma zaujíma je nasledovné: začíname uvažovať o bábatku a mňa napadlo, čo sa stane s mojimi znamienkami, keď mi začne bruško rásť? neprasknu mi? alebo proste je to normalne mat znamienka v tejto velkosti na bruchu aj v tehotenstve? mate s tym niektora skusenost? rada by som vedela, co ma s tymito znamienkami v tehotenstve caka... jedno mam pri pupku, a dve takmer uz na boku... dakujem za kazdy prispevok.

TYČINKA

Ďakujem, upokojili ste ma :)
vybrať by som si ich dala, len mam z toho strach tiež obavu, že zas v tehotenstve by sa mi mohla jazva naťahovať a po pôrode zostať "nepekná" ..
pri kontrole znamienok mi povedali, ze ked vybrat, tak len z čisto estetického hladiska, ak mi prekazaju...

iskierka

podla mna sa nic hrozne nestane..brusko ti nenarastie do sloních rozmerov zo dna na den. ja by som si ich vsak pre lepsi pocit dala asi vybrat, neboli to, hoji sa to pomerne kratko a mas pokoj

Mery NR

tyčinka
ja mám tiež znamienka pri pupku. počas tehotenstva ako rástlo bruško je logické, že sa natiahlo aj znamienko, ale akonáhle sa ti dostane bruško do pôvodného tvaru, znamienka tiež. neprasknú, neboj :-)